1. »
 2. »
 3. »
 4. Xbox One Elite Wireless Controller White (fehér, vezeték nélküli kontroller)

Xbox One Elite Wireless Controller White (fehér, vezeték nélküli kontroller) (Xbox One)

Xbox One Elite Wireless Controller White (fehér, vezeték nélküli kontroller) (Xbox One)

Platform: Xbox One

Állapot: Új

Kategória: Kiegészítő

Stílus: Kontroller

Kiadó: Microsoft

Korhatár: Korhatár nélküli

Megjelenés: 2018/10/16

Link: Hivatalos honlap

45.490 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Kívánságlistára teszem

Xbox One Elite Wireless Controller White (fehér, vezeték nélküli kontroller) képe Xbox One Elite Wireless Controller White (fehér, vezeték nélküli kontroller) képe Xbox One Elite Wireless Controller White (fehér, vezeték nélküli kontroller) képe Xbox One Elite Wireless Controller White (fehér, vezeték nélküli kontroller) képe

Xbox One Elite Wireless Controller White (fehér, vezeték nélküli kontroller) Ismertető

Az Xbox Elite vezeték nélküli kontrollerhez egy hordozható tok és számos cserélhető alkatrész tartozik. A következőket találod a dobozban:

 • Xbox Elite vezeték nélküli kontroller ( fehér színű )
 • Hordozható doboz
 • 4 karból álló készlet
 • 6 (hüvelykujj)karból álló készlet: normál (2), magas (2) és kupolás (2)
 • 2 I-választóból álló készlet: fazettás és normál
 • USB-kábel
 • AA elemek
 • Gyorsbeállítási útmutató és kézikönyv

Növeld meg a hatékonyságot a kényelemmel

Válassz kedvedre a különböző fémkarok és I-választók közül a tökéletes kényelem és ergonómia kialakításához. Fedezd fel, hogy a különböző formájú és méretű karok közül melyik növeli pontosságod, gyorsaságod és elérésed. Az Xbox Elite kontroller alkalmazkodik a kezed méretéhez és a játékstílusodhoz. Mindent jobban fogsz irányítani, játssz akár FPS, verseny, verekedős vagy más műfajú játékokkal. Az új, fazettás I-választóval könnyebben és megbízhatóbban lehet kombinációkat bevinni, míg a hagyományos I-választó precizitást biztosít a fegyverválasztáshoz vagy csapásméréshez.

Az irányítás, a kombinációk és az önbizalom

Az Xbox Elite vezeték nélküli kontrollerhez négy cserélhető kar csatlakoztatható. Ezeket bármilyen szerszám nélkül egyszerűen fel vagy leszerelheted. Rakj fel néhány kart, vagy akár az összeset és állítsd be a kontrollert a neked legjobban megfelelő módon.

A karokat sokkal könnyebb kezelni az ujjaiddal, így sokkal elsöprőbb mozdulatokat tehetsz és hatékonyabb az irányítás. Így már le sem kell venned a hüvelykujjaid a karokról egy bonyolultabb ugró, célzó vagy lövő kombináció elvégzéséhez. Az alkalmazás* segítségével mindegyik karhoz a parancsok széles skálája rendelhető.

Tüzelj gyorsabban az érzékeny ravaszzárakkal

Az érzékeny ravaszzárak átkapcsolásával sokkal gyorsabban tüzelhetsz és értékes időt spórolsz meg a ravasz minden egyes meghúzásakor. Az érzékeny ravaszzárak leállítják a ravasz mozgást az első lövés után és a kontroller már kész is egy újabb lövésre. Egyszerűen kapcsold át újra és a kontroller ismét a teljes hosszúságú ravaszmozgással működik. Minden ravaszhoz külön érzékeny ravaszzár tartozik. Az alkalmazás segítségével még tovább hangolhatod a ravaszok működését.

Korlátlan szabadság és rugalmasság

Szabd saját magadra az élményt a könnyen használható alkalmazással*. Állítsd be a ravasz min./max. értékeit, a karok érzékenységét, a gombkiosztást és sok minden mást, hogy a kontroller pontosan úgy működjön ahogyan szeretnéd. Rendeld hozzá a 14 beviteli lehetőséget az ABXY gombokhoz, a karokhoz, az I-választóhoz, a ravaszokhoz és a (hüvelykujj) karokhoz.

Hozz létre tetszőleges számú kontrollerprofilt az alkalmazásban, hogy játékra szabott beállításokat használhass. Tölts be két profilt a kontrollerbe és azonnal válthatsz közöttük a beépített profilkapcsolóval. A lehetőségek száma szinte végtelen.

A valódi teljesítmény érzése

Minden felületet és részletet úgy terveztek, hogy megfeleljen a versengő játékosok igényeinek.

A tartósság érdekében a hüvelykujj(karok), az I-választók és a karok is rozsdamentes acélból készültek. A karok körüli kis súrlódású megerősített gyűrűk minimalizálják a kopást és olajozott mozdulatokat tesznek lehetővé.

A gumiborítású, gyémánt alakú nyél masszívabb kialakítást és nagyobb stabilitást biztosít a kontrollernek. A továbbfejlesztett nyél emellett lehetővé teszi, hogy kisebb erőfeszítés kelljen a kontroller tartásához, így sokkal tovább és sokkal kényelmesebben játszhatsz. A felső borítás finom, puha anyaga az igazi luxus érzetét kelti és csúszásmentes irányítást biztosít.

Készülj fel bármire, bárhol

A rendszer a felhőben tárolja az alkalmazásban létrehozott összes profilt, és 2 profil menthető el magában a kontrollerben. Tehát mindegy hol játszol, a profiljaid mindig veled vannak.

*Az alkalmazás Xbox One konzolon Windows 10 rendszeren érhető el

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

 • hibás adatot
 • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
 • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!