Titanfall (Xbox One)

Titanfall (Xbox One)

Platform: Xbox One

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció, Fps

Kiadó: Electronic Arts

Fejlesztő: Respawn Entertainment

Korhatár: 12+

Megjelenés: 2014/03/13

Link: Hivatalos honlap

3.990 Ft

Státusz: Raktáron

Szállítás: 1-2 munkanap

Kívánságlistára teszem

További platformok:PcXbox 360
Titanfall képe Titanfall képe Titanfall képe Titanfall képe

Titanfall Ismertető

A Titanfall egy teljesen új univerzumba repíti el a játékosokat, ahol az apró a hatalmassal, a természet a mesterségessel, az ember pedig a gépekkel száll harcba. A tehetséges fejlesztőkkel rendelkező Respawn a hosszú évek során szerzett tapasztalatait használja fel arra, hogy a Titanfall játékkal megalkossák a következő generációs multiplayer élményt.

  • Intenzív modern háború – a Titanfall lehetőséget biztosít, hogy szabadon harcolhass egy elit katona bőrébe bújva, vagy akár egy hatalmas Titán fülkéjébe szállva. A játék újragondolja a küzdelmek alapjait, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy pillanatok leforgása alatt taktikát válthassanak.
  • A többjátékos akció jövője - A játék teljes mértékben a többjátékos szórakozásra épül, friss élményt nyújtva az intenzív küzdelmek, valamint a hősies pillanatok kombinációjával. Ez a két tulajdonság határozza meg a Titanfall jellegét.
  • A fejlesztők, akik egy egész generációt határoztak meg, visszatértek – A fejlesztést végző Respawn Entertainment 2010-ben jött létre, mely stúdiót az Infinity Ward egykori alapítói, Vince Zampella és Jason West indítottak útjára. A csapat most mindent megtesz annak érdekében, hogy egy teljesen friss megközelítésű, izgalmas és magával ragadó univerzumot hozzon létre.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!