1. »
 2. »
 3. »
 4. The Evil Within 2

The Evil Within 2 (Xbox One)

The Evil Within 2 (Xbox One)

Platform: Xbox One

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció, Túlélő horror

Kiadó: Bethesda

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2017/10/13

Link: Hivatalos honlap

18.490 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Kívánságlistára teszem

További platformok:PcPs4
The Evil Within 2 képe The Evil Within 2 képe The Evil Within 2 képe The Evil Within 2 képe

The Evil Within 2 Ismertető

A zseniális Shinji Mikami és a Tango Gameworks tehetséges csapata jóvoltából a The Evil Within 2 új szintre emeli az elismert sorozatot a pszichológiai izgalmak és a túlélő horror egyedi módon való összeolvasztásával.

Sebastian Castellanos nyomozót irányítod, aki a lehető legmélyebb ponton van. Azonban mikor lehetősége nyílik, hogy megmentse lányát, tétovázás nélkül lép be egy rémálmokkal teli világba, ahol fel kell fedeznie egy valaha idilli városka eredetét, hogy visszahozza gyermekét. Minden sarkon szörnyű fenyegetések lesnek rá, ahogy a világ körülötte kifordul önmagából. Szembenézel a rád váró veszélyekre fegyverekkel és csapdákkal, vagy inkább az árnyak közt lappangva próbálsz meg túlélni?

Sebastian Castellanos nyomozó elveszített mindent - köztük lányát, Lily-t is. Ahhoz, hogy megmentse, össze kell fognia a korábbi élete elvesztéséért felelős, rejtélyes Mobius szervezettel. Sebastian-nak alá kell merülnie egyik förtelmes alkotásuk, a Union világában. Minden sarkon szörnyű fenyegetések lesnek rá és a túléléshez csak megérzéseiben bízhat. Utolsó esélyéhez a megváltásra az egyetlen kiút befelé vezet.

 • A megváltás története - Sebastian-nak el kell merülnie a rémálmok forgatagában, hogy visszaszerezze életét és családját.
 • Fedezd fel a félelmetes birodalmat - Járd be olyan messze vagy olyan gyorsan amennyire csak mered ezt a világot, amiben semmi sem az, aminek látszik, így készülj fel alaposan.
 • Válogasd meg túlélési módszereid - Támadj az árnyak közül nyílpuskával, fuss az életedért, vagy vesd be lőfegyvereid rendkívül limitált lőszerrel.
 • Nézz szembe szörnyűséges ellenfeleiddel - Éld túl a találkozást a szadista ellenfelekkel és találkozz karakterekkel, akik a megváltásod felé - vagy épp arról letérítő útra - vezetnek.
 • Zsigeri horror és feszültség - Lépj be egy őrült világba tele szorongást kiváltó izgalmakkal és szörnyűségekkel minden sarkon.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

 • hibás adatot
 • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
 • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!