1. »
 2. »
 3. »
 4. Metal Gear Solid V (MGS 5): The Definitive Experience

Metal Gear Solid V (MGS 5): The Definitive Experience (Xbox One)

Metal Gear Solid V (MGS 5): The Definitive Experience (Xbox One)

Platform: Xbox One

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Speciális

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció

Kiadó: Konami

Fejlesztő: Kojima Productions

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2016/10/13

10.590 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Kívánságlistára teszem

További platformok:Ps4
Metal Gear Solid V (MGS 5): The Definitive Experience képe Metal Gear Solid V (MGS 5): The Definitive Experience képe Metal Gear Solid V (MGS 5): The Definitive Experience képe Metal Gear Solid V (MGS 5): The Definitive Experience képe

Metal Gear Solid V (MGS 5): The Definitive Experience Ismertető

A Metal Gear Solid V: The Definitive Experience tartalmazza a Metal GearSolid V: Ground Zeroes és a Metal GearSolid V: The Phantom Pain játékszoftvereket, valamint a játékokhoz elérhető összes extra tartalmat:

 • Meta Gear Solid V: GroundZeroes:
  • Deja Vu DLC küldetés
  • Jamais Vu DLC küldetés
 • Metal Gear Solid V: The Phantom Pain:
  • Összes játékbeli felszerelés (fegyverek, pajzs, ruházat)
 • Metal Gear Online extra tartalmak

Metal Gear Solid V (5): Ground Zeroes

A Metal Gear Solid V: Ground Zeroes-ban Hideo Kojima és fejlesztőcsapata ezúttal a múltba nyúl vissza: a főszereplő Big Boss, alias Snake, a Peace Walker - eredetileg PSP-re lett kiadva 2010-ben - eseményeinek folytatását dolgozza fel, ahol Big Bossnak a Millitaires Sans Frontiéres és a Mother Base parancsnokaként is állnia kell a sarat.

A Metal Gear Solid V: Ground Zeroes egy igen különleges játék, a Metal Gear sorozat következő "nagy ágyújának", a Phantom Pain-nek elődjéről van szó, amit a fejlesztők azért hoztak létre, hogy a játékosok megismerhessék és megszokhassák a később érkező Phantom Pain újdonságait: a minden eddiginél nagyobb és szabadon bejárható területen a pályák sorrendjét, a napszakot, a céltelüretre való bejutás módját mind-mind a játékos határozza majd meg. Ennek köszönhetően Snake bőrébe bújva bárkiből lehet igazi csendes gyilkos, aki hangtalanul lopakodva cserkészi be áldozatát (mint egy igazi Kígyó), vagy a Schwarzenegger filmek szerelmesei akár nagy robbantgatások és sűrű golyózápor közepette is teljesíthetik a küldetéseket.

A Phantom Pain "előzmény játéka" egy izgalmas, néhány fejezetből álló csatát mesél el, látványvilága és összetettsége viszont akár napokra is a TV elé szegezheti a MGS játékok kedvelőit.

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

A Kojima Productions következő Metal Gear Solid játéka, a METAL GEAR SOLID V: The Phantom Pain új szintre emeli a taktikus játékok élményét az új Fox Engine segítségével, hatalmas szabadságot adva az új nyílt világú küldetések között.

A MGSV: Ground Zeroes történései után 9 évvel, Snake - alias Big Boss - felébred a kómából. A világ melyben ébred teljesen felborult, helyre hozni pedig csak Ő maga lesz képes.

A játék világa nem csak grafikailag lesz lenyűgöző, hanem a hatalmas, szabadon bejárható terület hatására új taktikák kifejlesztésére lesz szükségünk. A nagy területek nem csak gyalog, hanem járművek és lovak segítségével is bejárható lesz, továbbá dinamikus időjárással, napszakváltozással teszi még realisztikusabbá a már eddig is magával ragadó atmoszféráját a sorozatnak.

 • Nyílt világú játékmenet, hatalmas szabadon bejárható terület a küldetések között
 • Fotórealisztikus grafika, dinamikus időjárás, napszakváltozás az új Fox Engine segítségével
 • Akciódús küldetések, melyek során a lopakodásé lesz ismét a főszerep

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

 • hibás adatot
 • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
 • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!