Hitman 2 (Xbox One)

Hitman 2 (Xbox One)

Platform: Xbox One

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció

Kiadó: Warner Bros.

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2018/11/13

8.690 Ft

Státusz: Külső raktárban

Szállítás: 2-3 munkanap

Kívánságlistára teszem

További platformok:Ps4

Hitman 2 Ismertető

Utazd be a világot és kutasd fel célpontjaidat a legkülönbözőbb egzotikus sandbox helyszíneken a Hitman keretében! A napsütötte utcáktól a sötét és veszélyes esőerdőkig sehol se vagy biztonságban a világ leghalálosabb bérgyilkosától, a 47-es Ügynöktől.

Készülj fel a tökéletes kém thriller történetre - a küldetésed, hogy kiiktasd a ravasz Shadow Client-et és felfedd milíciáját, de célpontod valódi kilétének és a 47-es Ügynök múltjának megismerése után már semmire sem lesz a régi.

  • Az egész világ a fegyvered - Kizárólag a Hitman keretében fordíthatod az előnyödre a környezeted minden elemét és hajthatod végre segítségükkel a tökéletes merényletet - lopakodj, szabotálj és használd kreativitásodat halálos fegyverként.
  • Az eddigi legjobb Hitman élmény - A Hitman tovább tökéletesíti a bérgyilkos élményt - a játék összes korábbi frissítése mellett a Hitman 2 feljavított játékos fejlődéssel és számos HUD/UI változtatással segít, hogy még halálosabb merénylővé válj.
  • A bérgyilkosok világa - A Hitman nem csak egy teljesen új kampányt, de új küldetéseket, nagytétű Elusive célpontokat, valamint gyilkos kreativitásod próbára tételére még több ingyenes élő tartalmat vonultat fel.
  • Több mód a játékra - A franchise történetében először játssz a barátaiddal olyan módokban, mint a kooperatív Sniper Assassin.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!