1. »
  2. »
  3. »
  4. Halo Wars 2

Halo Wars 2 (Xbox One)

Kulcsszavak: halo, rts, sci-fi + Ajánlj 1-et

Halo Wars 2 (Xbox One)

Platform: Xbox One

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Stratégia

Kiadó: Microsoft

Korhatár: 16+

Megjelenés: 2017/02/21

Link: Hivatalos honlap

5.490 Ft

Státusz: Külső raktárban

Szállítás: 2-3 munkanap

Kívánságlistára teszem

Halo Wars 2 képe Halo Wars 2 képe Halo Wars 2 képe Halo Wars 2 képe

Halo Wars 2 Ismertető

Új ellenség fenyegeti a Halo univerzumot, és az Armageddon és az emberiség között egyedül a Spirit of Fire csatahajó bátor legénysége áll.

A Halo Wars 2 valós idejű stratégiajátékban a Halo megszokott sebességét élvezheted. Készülj fel a spártaiak és más Halo-haderők, így a Warthogok, a Skorpiók és a brutális háború izgalmas, új egységeinek segítségével a valaha volt legnagyobb Halo-csatatér rémisztő, új ellensége elleni harcra.

Blitz: Instant Command

A Blitz teljesen új módot nyújt a Halo Wars és a valós idejű stratégiai játékmenet megtapasztalásához. A taktikai harcot a kártyás stratégiajátékkal kombináló Blitz játékban a hadsereged a pakli, amelyből erős Halo-járműveket és -csapatokat állíthatsz össze, és ezeket az egységeket gyors menetű mérkőzésekben irányíthatod az online játékban vagy az ellenségek hullámai ellen játszott egyszemélyes módban.

Vadonatúj, akciódús történet

A Halo Wars 2 játékban a Halo Wars hősei visszatérnek, hogy még több veszélyben találják magukat és a galaxist, mint valaha! A Halo 5 eseményeit követve akciódús küldetések során élheted át a vadonatúj történetet a Halo legendás úti célja, az Ark felé vezető úton.

Készítsd el saját Halo-seregedet

Építs bázisokat, készítsd elő a járműveket, fegyverezd fel a csapatokat. Vezesd őket az idegen környezetekben zajló irdatlan méretű csatákba – válogass a számtalan kampány és többszemélyes térkép közül.

Többjátékos csaták

Játssz a Halo Wars 2 játékkal a barátaiddal és az Xbox Live közösséggel összefogva vagy ellenük a 3 a 3 ellen csatákban. Új egységek hatalmas tűzerővel, a harc menetét megfordítani képes, különleges képességekkel felvértezett vezetők, valamint izgalmas többjátékos módok – ez mind rád vár a rengeteg csatatérképen.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!