Fallout 4 (Xbox One)

Fallout 4 (Xbox One)

Platform: Xbox One

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció

Kiadó: Bethesda

Fejlesztő: Bethesda Game Studios

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2015/11/10

Link: Hivatalos honlap

4.390 Ft

Státusz: Külső raktárban

Szállítás: 2-3 munkanap

Kívánságlistára teszem

További platformok:PcPs4
További kiadások:Év játéka
Fallout 4 képe Fallout 4 képe Fallout 4 képe Fallout 4 képe

Fallout 4 Ismertető

A Bethesda Game Studios, a Fallout 3 és a The Elder Scrolls V: Skyrim díjnyertes alkotói meginvitálnak Téged a Fallout 4 világába - a következő generáció mérföldkövébe, egy posztapokaliptikus kalandba melyet soha nem fogsz elfelejteni!

A Vault 111 túlélőjeként egy nukleáris háború pusztította világba lépsz be, kalandod minden másodperce küzdelem a túlélésért és döntések sorozata, melyek következménye a jövődben várnak Rád.

Hatalmas szabadság

Egy hatalmas nyílt-világú játéktér, amiben közel bármit megtehetsz. Több száz helyszín, karakter és kihívás vár Rád, melyeket egyedül vagy akár különböző frakciókhoz csatlakozva is teljesíthetsz.

Egyedi karakter = egyedi kalandok

A S.P.E.C.I.A.L. karakter rendszerének köszönhetően személyre szabhatod hősödet, több száz perk, képesség és jelleg vár arra, hogy saját játékstílusoddal nekivágj a pusztaságnak.

Részletgazdag látványvilág

Az új generációs grafikának és fényeffekteknek hála úgy kel életre a Fallout világa, ahogy eddig még nem láthattuk. A letarolt erdőktől Boston romjaiig, minden helyszín hatalmas részletességgel lett felépítve.

Barátod a V.A.T.S.

Intenzív küzdelmek FPS vagy TPS nézetben, melyeket belassíthatsz a az új V.A.T.S célzás segítő rendszerével, amivel megválaszthatod a támadásaid fajtáját és célterületeit, majd filmszerű videóban élvezheted mindezek eredményét.

Gyűjts és építs!

Gyűjtögess, fejlessz és építs meg több ezer kütyüt a vala volt legfejlettebb barkácsoló rendszer segítségével. Fegyverek, páncélok, vegyi anyagok és az étel is csak a kezdet - szinte bármit megépíthetsz.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!