1. »
 2. »
 3. »
 4. Evolve + Monster Expansion Pack

Evolve + Monster Expansion Pack (Xbox One)

Evolve + Monster Expansion Pack (Xbox One)

Platform: Xbox One

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció, Fps

Kiadó: 2K Games

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2015/02/10

Link: Hivatalos honlap

4.290 Ft

Státusz: Külső raktárban

Szállítás: 2-3 munkanap

Kívánságlistára teszem

További platformok:PcPs4
Evolve + Monster Expansion Pack képe Evolve + Monster Expansion Pack képe Evolve + Monster Expansion Pack képe Evolve + Monster Expansion Pack képe

Evolve + Monster Expansion Pack Ismertető

Monster Expansion Pack tartalma:

 • Savage Goliath skin
 • "The Behemoth" (új szörny karakter)

A vadász vagy a zsákmány leszel ebben a kegyetlen világban, melyben az ember és a természet elemei feszülnek egymásnak? A Left 4 Dead-et alkotó Turtle Rock Studios új játéka - az Evolve - elhozza neked a többjátékos shooterek következő generációját, amelyben négy vadász küzd egyetlen egy, játékos által irányított szörnnyel.

Cserkészd be zsákmányod, támadj, és bizonyítsd be az adrenalingőzös 4v1 meccsekben, hogy Te állsz a tápláléklánc csúcsán.

 • 4-az-1-ellen - Szedd össze három barátod, és vadásszátok le a szörnyet, vagy cserkészd be az embereket a folyamatosan fejlődő szörnyetegként. Bármelyik oldalt is választod, erőteljes fegyverekhez és képességekhez férhetsz hozzá, melyek garantálják a kiegyensúlyozott, kompetitív játékmenetet.
 • Vadássz csapatban, vagy halj meg egyedül! - Válaszd a játékstílusodhoz leginkább illő vadászt: játssz akár a Trapper (prémvadász/csapdaállító), a Support (támogató), az Assault (támadó), vagy a Medic (felcser) kaszt tagjaként, szereped legalább olyan fontos a többieké. A szörnnyel történő találkozás túlélésének kulcsa a csapatmunkában rejlik.
 • Ragadozó fenevad - A szörnyként - mely egy magányos vadász - TE MAGAD vagy a bossharc! Kegyetlen képességeidet és állatias érzékeidet használva pusztítsd el az embereket, és bizonyítsd be, hogy Te vagy a domináns faj!
 • Egy ellenséges bolygó - A Shear bolygónak sem a növény- sem az állatvilága nem barátságos. Áldozatul esel a természet jelentette veszélyeknek, vagy zsákmányodat becserkésző stratégiádban veszed hasznát?
 • Testreszabható karakterek - Lépj szintet, hogy új fejlesztéseket, skineket és perkeket nyiss meg kedvenc karakterosztályodhoz - legyen az akár vadász, akár a szörny. Szerezz magadnak nevet a ranglistákon és válj csúcsragadozóvá!

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

 • hibás adatot
 • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
 • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!