1. »
  2. »
  3. »
  4. Doom 4 (2016) (használt)

Doom 4 (2016) (használt) (Xbox One)

Doom 4 (2016) (használt) (Xbox One)

Platform: Xbox One

Állapot: Használt

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció, Fps

Kiadó: Bethesda

Fejlesztő: id Software

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2016/05/13

Link: Hivatalos honlap

5.990 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

További kiadások:Speciális
Doom 4 (2016) (használt) képe Doom 4 (2016) (használt) képe Doom 4 (2016) (használt) képe Doom 4 (2016) (használt) képe

Doom 4 (2016) (használt) Ismertető

Visszatér az első személyű játékok ősatyja, ismét rakétavetőt ragadhatunk, hogy minden szembejövőt darabokra lőjünk, aki nem beszéli a Mi földi nyelvünket és több foga van, mint Nekünk. A helyszín ismét nem a zöldellő mező, hanem az űr, ahol már régóta tudjuk, hogy senki nem hallja a sikolyt.. csak a Tiédet miközben kiugrasz a székedből a játék miatt.

A Union Aerospace Corporation Mars-i létesítményét démonok és gonoszság uralja és csak egy ember áll az ő világuk és a Miénk között. Egyedüli DOOM tengerészgyalogosként, egy dologra vagy hivatott - hogy mindet megöld.

  • Könyörtelen egyjátékos kampány - Itt nincs fedezék és újratöltődő életerő, csak a pokol őrjöngő démonhordái, akiket vissza kell verned. Kombináld futurisztikus és legendás fegyvereid, fejlesztéseid, és a kibővített közelharci rendszer mozdulatainak arzenálját hogy a démonokat kreatív és erőszakos módokon üsd le, vágd szét, taposd el, zúzd össze, vagy robbantsd atomjaira.
  • Az id Multiplayer visszatér - Urald ellenfeleidet a DOOM védjegyévé vált, gyors tempójú arénaharcokban. Mind a klasszikus, mind a vadonatúj játékmódokban ellenségeid megsemmisítése a cél - képességeid, pusztító fegyverek, függőleges mozgás, és az egyedi power-upok használatával, amelyek még azt is lehetővé teszik, hogy akár démonként játssz.
  • Végtelen lehetőségek - A DOOM SnapMap - egy könnyen használható, de rengeteg lehetőséggel bíró játék- és pályaszerkesztő - szinte korlátok nélküli játékélményt nyújt, minden platformon. Előzetes ismeretek és különleges szakértelem nélkül bármely játékos könnyedén és gyorsan hozhat létre pályákat, amelyek megjelenését aztán testre szabhatja, előzetesen meghatározott, vagy teljesen egyedi játékmenetet adhat meg, sőt, a játék logikáját megváltoztatva új játékmódokat is alkothat. Játssz azonnal az általad létrehozott pályákon, oszd meg egy barátoddal, vagy tedd elérhetővé a világ minden táján található játékosok számára - mindezt a játékon belül, egy gombnyomással.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!