1. »
  2. »
  3. »
  4. Dishonored 2

Dishonored 2 (Xbox One)

Dishonored 2 (Xbox One)

Platform: Xbox One

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció, Fps

Kiadó: Bethesda

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2016/11/11

Link: Hivatalos honlap

19.990 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Kívánságlistára teszem

További platformok:PcPs4
Dishonored 2 képe Dishonored 2 képe Dishonored 2 képe Dishonored 2 képe

Dishonored 2 Ismertető

Öltsd magadra ismét a természetfeletti képességekkel felruházott orgyilkos szerepét a Dishonored 2-ben, a 2012-es Év játéka díjakat bezsebelő Dishonored folytatásában! Fedezd fel ezt a páratlan világot Emily Kaldwinként vagy Corvo Atanóként - mindkettejük mesteri orgyilkos, egyedi természetfeletti képességekkel, fegyverekkel és segédeszközökkel.

Játssz úgy, ahogy a legjobb vagy: lopakodva, osonva, vagy ellenkezőleg, folyamatosan harcba bocsátkozva. Használd ki hatalmas arzenálod és bánj el a lehető legkreatívabb módokon az ellenfelekkel, ha az árnyékokban lopakodsz, vagy ha beleveted magad a nyílt konfliktusokba. Ne mutass könyörületet, csak hagyj magad után pusztítást és káoszt - de ha szeretnéd, akkor inkább intézd el célpontjaid rafináltan, csendben, feltűnés nélkül. Minden eddiginél több választási lehetőséged lesz, és példátlan szabadsággal teljesítheted az eléd kerülő feladatokat.

  • Legyél ismét természetfeletti képességekkel felruházott orgyilkos, a több kritikus által is, 2012 Év játékának választott Dishonored folytatásában!
  • Rajtad áll, hogy hogyan teljesíted a küldetéseket, lopakodva, az árnyékokban settenkedve, vagy nyíltan, látványos harcokba bocsátkozva.
  • Használd és fejleszd egyedi természetfeletti képességeidet, fegyvereidet és segédeszközeidet, hogy megállíthatatlan orgyilkos váljon belőled!

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!