1. »
 2. »
 3. »
 4. Dirt Rally Legend Edition

Dirt Rally Legend Edition (Xbox One)

Dirt Rally Legend Edition (Xbox One)

Platform: Xbox One

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Szimulátor, Rally

Kiadó: Codemasters

Fejlesztő: Codemasters

Korhatár: 3+

Megjelenés: 2016/04/05

Link: Hivatalos honlap

18.490 Ft

Státusz: Elfogyott

Szállítás: bizonytalan

A termék nem beszerezhető!

Kívánságlistára teszem

További platformok:PcPs4
Dirt Rally Legend Edition képe Dirt Rally Legend Edition képe Dirt Rally Legend Edition képe Dirt Rally Legend Edition képe

Dirt Rally Legend Edition Ismertető

Legend Edition extra tartalma:

 • Colin McRae Rally Legend dokumentumfilm DVD (angol nyelvű)

Köszönt Téged az igazi rally világa! A Dirt címek mindig is minőségi élményt adtak a sárdagasztó versenyautók világából, a látvány és a vezetési élmény a legjobbak között volt minden alkalommal. Évek alatt érkezett pár kihívója a klasszikus rally-s sorozatnak, azonban a 2015-ös Pc-s Steam-es megjelenés óta új magasságot állított be a Dirt Rally, stílusán belül, ezt a lécet bizony nehéz lesz átugrani bárkinek is. A játék végre nem csak digitálisan, hanem lemez kiadásban is elérhető és végre a konzolos pilóták is versenybe szállhatnak a stopperórával és a fizikai korlátokkal.

Minden pálya más kihívások elé állít, miközben a fizika határait súrolod vezetés közben, meg kell küzdened olyan környezeti elemekkel is, mint a jég, hó, homok, sár, amiket tovább nehezít a változó időjárás. Az autók nem csak látványosan törnek, hanem befolyásolják a vezetést is, továbbá értékes időt veszíthetsz a javítások alatt. Minden pálya és verseny próbára teszi a koncentrációdat és képességeidet, de ha megbízol és hallgatsz a navigátorodra, akkor a dobogó tetején Te pattinthatsz pezsgőt.

 • Ikonikus rally autók - A rallyhoz szükséged lesz a megfelelő eszközökre, jó stratégiára és egy jó csapatra. A Dirt Rally-ban 40-nél is több ikonikus és jelenleg is versenyző autó közül választhatsz kedved, vagy a pálya követelményei szerint.
 • Több, mint 70 pálya - Száguldj át erdőkön, ugratókon, hegyvidéken, ez Rólad, az autódról és az útról szól. Látogass el a rally világának ikonikus helyszíneire és hagyd ott a gumid nyomát minden pályáján.
 • Rallycross tartalmak - Versenyezz a gép vagy online mások ellen a 6 leggyorsabb off-road autók egyikében
 • Fejlesztések és beállítások - A személyre szabhatóság eddig nem látott részletességgel áll rendelkezésedre, a beállítások segítségével olyan autót faraghatsz, ami a Te stílusodhoz és tudásodhoz passzol

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

 • hibás adatot
 • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
 • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!