1. »
  2. »
  3. »
  4. Dead Rising 3 Apocalypse Edition

Dead Rising 3 Apocalypse Edition (Xbox One)

Dead Rising 3 Apocalypse Edition (Xbox One)

Platform: Xbox One

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Speciális

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció, Túlélő horror

Kiadó: Microsoft

Fejlesztő: Capcom

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2014/09/05

Link: Hivatalos honlap

7.490 Ft

Státusz: Elfogyott

Szállítás: bizonytalan

A termék nem beszerezhető!

Kívánságlistára teszem

További platformok:Pc
Dead Rising 3 Apocalypse Edition képe Dead Rising 3 Apocalypse Edition képe Dead Rising 3 Apocalypse Edition képe Dead Rising 3 Apocalypse Edition képe

Dead Rising 3 Apocalypse Edition Ismertető

Vadonatúj város, Hatalmas nyílt világ

A hatalmas és dinamikus világot kínáló Dead Rising 3 új mérföldkövet jelent a nyílt világú játékok között. Felfedezheted Los Perdidos városát, miközben elmerülsz az akciókban és a lenyűgöző, új generációs látványban.

A legfejlettebb zombis „sandbox”-játék

Los Perdidos zombijai ravaszabbak és halálosabbak, mint valaha. Intelligens MI és megosztható figyelmük segítségével rákényszerítik a játékost, hogy minden eszességét, harci jártasságát és kreativitását mozgósítsa a túlélés érdekében.

A Dead Rising 2 sztorijában Fortune City-ben történtek után 10 évvel játszódó történetben a játékosok megismerik Nick Ramost, egy fiatal szerelőt különös tetoválással és rejtélyes múlttal, akinek meg kell találnia a kiutat egy zombiktól nyüzsgő városból, mielőtt a közelgő katonai csapás eltörli a kaliforniai Los Perdidos városát és benne mindenkit a föld színéről. Nick erre képtelen egyedül – csatlakoznia kell más túlélőkhöz az életben maradás érdekében. Ki kell vágniuk magukat innen, amíg még nem túl késő.

Lebilincselő nyílt világával, intenzív akcióival, valamint a fegyverek és karakterek példátlanul bőséges testre szabási lehetőségeivel a zombimészárlós buli új generációját köszönthetjük a Dead Rising 3 játékban.

  • A zombiirtás kellékei - Te állíthatod össze az "aprító-eszközeidet", ami egyedi és feledhetetlen pillanatokat eredményez majd. Az akció véresebb, mint valaha, miközben a játékos újszerű, kreatív módszerekkel igyekszik túlélni és visszavágni élőholt ellenfeleinek.
  • Az út királya - A Dead Rising 3 világában a járművek nem csak arra jók, hogy Los Perdidos városában közlekedj velük, hanem fegyverként is használhatók a zombihorda ellen. De légy óvatos – a zombik felkapaszkodnak az autóra, és megtámadnak vezetés közben!

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!