1. »
 2. »
 3. »
 4. Crackdown 3

Crackdown 3 (Xbox One)

Crackdown 3 (Xbox One)

Platform: Xbox One (exkluzív)

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció

Kiadó: Microsoft

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2019/02/15

8.890 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Kívánságlistára teszem

Crackdown 3 képe Crackdown 3 képe Crackdown 3 képe Crackdown 3 képe

Crackdown 3 Ismertető

Itt az ideje, hogy szupererős ügynökként lépj fel, és megállítsd a bűnözést a Crackdown 3 káoszból és pusztításból álló világában. Fedezd fel egy futurisztikus város épületeit, száguldj keresztül az utcáin egy átalakítható járműben, és vesd be a szuperképességeidet egy könyörtelen bűnbirodalom megállítására. A Crackdown 3 játékban kooperatív akció és új többszemélyes játékmódok várnak rád, és a legfőbb fegyvered a Microsoft Cloud által lehetővé tett pusztítás lesz.

A semmiből egy új ellenség tűnt elő. A soha nem látott, brutális támadás sötétségbe és káoszba borított több nagyvárost is. A támadás után az Ügynökség forró nyomra bukkant, és most semmi sem állíthatja meg őket, hogy megtalálják azokat, akik ekkora sebet okoztak nekünk, és kimérjék rájuk a jogos büntetésüket – és ebben nem riadnak vissza semmilyen módszertől.

 • Valódi pusztítás valódi 4K-ban - Itt az ideje, hogy szupererős ügynökként lépj fel, és megállítsd a bűnözést a Crackdown 3 káoszból és pusztításból álló világában.
 • Gyilkos képességek - Fejleszd a szuperügynöki képességeid: ugorj át toronyházak fölött, vágj az ellenfeleidhez soktonnás teherautókat, és harcolj vadállat módjára.
 • Veszélyes nyílt világú játszótér - Szövetkezz akár négy barátoddal az Xbox Live-on az erőszakos bűnbirodalom ellen, és használd a várost fegyverként ellenfeleid ellen.
 • A bűnözés visszaüt - Csald ki a bosszúvágyó főnököket az erősségeikből az utcai közkatonáik elagyabugyálásával, a bűnözői tevékenységük akadályozásával és a fontos bandavezérek kiiktatásával.
 • Párosan szép az élet - Csatlakozz akár 10 ügynökhöz, és szedjétek szét együtt a várost egy teljes egészében megsemmisíthető többszemélyes arénában a Crackdown 3 játékban.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

 • hibás adatot
 • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
 • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!