1. »
  2. »
  3. »
  4. Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty: Infinite Warfare (Xbox One)

Call of Duty: Infinite Warfare (Xbox One)

Platform: Xbox One

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció, Fps

Kiadó: Activision

Fejlesztő: Infinity Ward

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2016/11/04

Link: Hivatalos honlap

3.790 Ft

Státusz: Külső raktárban

Szállítás: 2-3 munkanap

Kívánságlistára teszem

További platformok:PcPs4
További kiadások:SpeciálisLimitált
Call of Duty: Infinite Warfare képe Call of Duty: Infinite Warfare képe Call of Duty: Infinite Warfare képe Call of Duty: Infinite Warfare képe

Call of Duty: Infinite Warfare Ismertető

A Call of Duty: Infinite Warfare új magaslatokba repíti a videojátékok egyik legismertebb és legtöbb pénzt hozó franchise-át, az Infinity Ward ezúttal az űrbe repíti a sorozatot, ahol földön túli élményekben lehet részünk. Az Infinite Warfare visszatér a gyökerekhez hatalmas csatajelenetekkel, epikus lövöldözésekkel, filmszerű átvezetőkkel és cselekménnyel, továbbá a 3 kedvenc Call of Duty játékmóddal: egyjátékos, multiplayer és zombi mód.

A  Földön minden természetes forrást elpusztított a népességnövekedés és az ipari terjeszkedés, így az emberiség a Naprendszer más bolygóit, aszteroidáit célozza meg üzemanyag és egyéb nyersanyagok után kutatva. Készülj fel az űrharcokra, az űrben csak a legjobb pilóták maradhatnak életben, ehhez lesz szükséged az ügyességeden kívül egy saját, testre szabható űrhajóra is.

Harcolj egyedül, a világ többi játékosaival, barátaiddal vagy űrzombik ellen, a Call of Duty: Infinite Warfare a Földről a csillagok közé röpít és a szórakozás is határtalan lesz.

  • Irány az űr! - A Földön elfogytak a nyersanyagok, így az emberiségnek az űrben kell utánpótlást találnia, ami persze újabb háborúskodáshoz vezet.
  • Űrharcok - Fejleszd, alakítsd űrhajódat és győzz le mindenkit az űrben!
  • Még pörgősebb multi móka - Továbbfejlesztett mozgásrendszer, kihasználható környezeti lehetőségek, gyors, pörgős meccsek várnak Rád online.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!