1. »
 2. »
 3. »
 4. Battlefield Hardline

Battlefield Hardline (Xbox One)

Battlefield Hardline (Xbox One)

Platform: Xbox One

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Magyar kézikönyves

Stílus: Akció, Fps

Kiadó: Electronic Arts

Fejlesztő: DICE

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2015/03/19

Link: Hivatalos honlap

3.990 Ft

Státusz: Külső raktárban

Szállítás: 2-3 munkanap

Kívánságlistára teszem

További platformok:PcPs3Ps4Xbox 360
További kiadások:Speciális
Battlefield Hardline képe Battlefield Hardline képe Battlefield Hardline képe Battlefield Hardline képe

Battlefield Hardline Ismertető

A Battlefield Hardline játékban a rendőrök és a bűnözők közti harcba csatlakozhatsz be. A DICE boszorkánykonyháján a Battlefield többszemélyes módjára jellemző izgalmakat a modern televíziós bűnügyi drámák sztorijával és hangulatával fűszerezték meg, az eremény pedig egy akciódús, minden falat ledöntő, igazi játékélmény.

Az intenzív egyszemélyes kampányban egy fiatal nyomozót, Nick Mendoza-t irányítjuk, aki az egész országon átívelő harcában igyekszik megtalálni régi társát, aki elárulta őt. A rossz és a jó között vergődő rendőrt korrupt kollégák, drogdílerek és beteg milliárdosok veszik körbe.

A Battlefield Hardline területe minden eddiginél nagyobb és nyitottabb lesz és az ellenségeket irányító mesterséget intelligenciát is az alapoktól építették fel. A rendőrök és bűnözők harca által ihletett többszemélyes játékmódok - mint például bankrablások, túszejtő akciók és egy Hotwire nevű játékmód is, ahol a jófiúk hatalmas nyitott területeken át üldözik a rosszfiúkat.

 • Battlefield többszemélyes mód - taktika és csapatmunka, változatosság és élethű élmény, ezúttal a rendőrök és bűnözők által uralt kemény világban.
 • Intenzív egyszemélyes mód - A Dead Space díjnyertes fejlesztőstúdiójával megalkotott Battlefield Hardline innovatív, magával ragadó sztorival.
 • Pusztítás a belvárosban - Lődd szét egy földalatti marihuánatermesztő labor belsejét, robbants fel egy banktrezor zárját!
 • Eszközök és fegyverek - Lefűrészelt csövű puska, kábítópisztoly,  csúszókötél és a mászóhorog. A katonai fegyverektől a futurisztikusabb megoldásokig rengeteg mindenből választhatunk.
 • Rombolás a járművekkel - Izomautók, rendőrkocsik, gépfegyverrel súlyosbított monstrumok, hajók, repülők, helikopterek

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

 • hibás adatot
 • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
 • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!