1. »
 2. »
 3. »
 4. Assassin's Creed Syndicate Special Edition

Assassin's Creed Syndicate Special Edition (Xbox One)

Assassin's Creed Syndicate Special Edition (Xbox One)

Platform: Xbox One

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Speciális

Honosítás: Magyar feliratos

Stílus: Akció, Kaland

Kiadó: Ubisoft

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2015/10/23

Link: Hivatalos honlap

9.690 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Kívánságlistára teszem

További platformok:PcPs4
További kiadások:NormálLimitált
Assassin's Creed Syndicate Special Edition képe Assassin's Creed Syndicate Special Edition képe Assassin's Creed Syndicate Special Edition képe Assassin's Creed Syndicate Special Edition képe

Assassin's Creed Syndicate Special Edition Ismertető

Assassin's Creed Syndicate Special Edition tartalma:

 • 1 db - Assassin's Creed Syndicate játékszoftver
 • 2 db - Extra küldetés (Runaway Train, The Darwin and Dickens Conspiracy)

London, 1868. Az Ipari Forradalom-al a találmányok kora veszi kezdetét, az eddig ismeretlen technológiák emberek millióinak életét változtatja meg. A világot többé már nem királyok, uralkodók, politikusok vagy a vallás irányítja, hanem az új közös nevező: a pénz.

Az új lehetőségekből azonban nem mindenki profitál egyenlően, a munkásosztályt kizsákmányoló gazdagok a legnagyobb élvezői, míg a szegények nincstelenül és fiatalon halnak meg. Az alsóbb társadalmi osztály egy új fajta családba tömörül, az alvilági bandák segítségével próbálnak meg életben maradni. Harcukhoz csatlakoznak az asszaszinok, akik a titkos társaságokat segítve újra lángra lobbantanak egy évszázadok óta zajló konfliktust, melynek visszhangja végigkíséri a modern történelmet.

Az Assassins's Creed Syndicate-ben bemutatkozik Jacob Frye, aki ikertestvérének, Evie-nek segítségével milliók sorsát változtatja meg. Összegyűjtik és vezetik az alvilági bandákat, hogy közösen felszámolják Londonban a korrupciót, és visszaadják a várost a népnek.

 • A modern kor első bérgyilkosa - a szemtelen, lázadó Jacob Frye, akinek ökle hamar eljár és villám gyorsan képes elbánni több ellenséggel is. Használd ki a még fejlettebb rejtőzködést, hogy kijátszd ellenségeidet, majd szabadítsd rájuk az új arzenálodat, köztük olyanokat, mint a Kukri kés, boxer vagy a sétapálcába rejtett éles kard. Használd az új technológiát és a kezedről lőhető szigony segítségével juss fel másodpercek alatt az épületek tetejére és lepd meg ellenségeidet.
 • Ismerd meg a viktoriánus London-t - a Buckingam Palace-től a Whitechapel-ig, harcolj és járd be a hatalmas nyílt világot. Vegyél részt szabály nélküli utcai versenyeken vagy fosztogass gőzhajókat a Temze folyón.
 • Irányítsd a London-i alvilágot - Jacob vezetésével, küzd meg a rivális bandákkal, döntsd meg a korrupt hatalmat és szolgáltass igazságot a törvény nélküli utcákon.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

 • hibás adatot
 • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
 • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!