1. »
  2. »
  3. »
  4. Assassin's Creed Syndicate

Assassin's Creed Syndicate (Xbox One)

Assassin's Creed Syndicate (Xbox One)

Platform: Xbox One

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció, Kaland

Kiadó: Ubisoft

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2015/10/23

Link: Hivatalos honlap

6.390 Ft

Státusz: Külső raktárban

Szállítás: 2-3 munkanap

Kívánságlistára teszem

További platformok:PcPs4
Assassin's Creed Syndicate képe Assassin's Creed Syndicate képe Assassin's Creed Syndicate képe Assassin's Creed Syndicate képe

Assassin's Creed Syndicate Ismertető

London, 1868. Az Ipari Forradalom-al a találmányok kora veszi kezdetét, az eddig ismeretlen technológiák emberek millióinak életét változtatja meg. A világot többé már nem királyok, uralkodók, politikusok vagy a vallás irányítja, hanem az új közös nevező: a pénz.

Az új lehetőségekből azonban nem mindenki profitál egyenlően, a munkásosztályt kizsákmányoló gazdagok a legnagyobb élvezői, míg a szegények nincstelenül és fiatalon halnak meg. Az alsóbb társadalmi osztály egy új fajta családba tömörül, az alvilági bandák segítségével próbálnak meg életben maradni. Harcukhoz csatlakoznak az asszaszinok, akik a titkos társaságokat segítve újra lángra lobbantanak egy évszázadok óta zajló konfliktust, melynek visszhangja végigkíséri a modern történelmet.

Az Assassins's Creed Syndicate-ben bemutatkozik Jacob Frye, aki ikertestvérének, Evie-nek segítségével milliók sorsát változtatja meg. Összegyűjtik és vezetik az alvilági bandákat, hogy közösen felszámolják Londonban a korrupciót, és visszaadják a várost a népnek.

  • A modern kor első bérgyilkosa - a szemtelen, lázadó Jacob Frye, akinek ökle hamar eljár és villám gyorsan képes elbánni több ellenséggel is. Használd ki a még fejlettebb rejtőzködést, hogy kijátszd ellenségeidet, majd szabadítsd rájuk az új arzenálodat, köztük olyanokat, mint a Kukri kés, boxer vagy a sétapálcába rejtett éles kard. Használd az új technológiát és a kezedről lőhető szigony segítségével juss fel másodpercek alatt az épületek tetejére és lepd meg ellenségeidet.
  • Ismerd meg a viktoriánus London-t - a Buckingam Palace-től a Whitechapel-ig, harcolj és járd be a hatalmas nyílt világot. Vegyél részt szabály nélküli utcai versenyeken vagy fosztogass gőzhajókat a Temze folyón.
  • Irányítsd a London-i alvilágot - Jacob vezetésével, küzd meg a rivális bandákkal, döntsd meg a korrupt hatalmat és szolgáltass igazságot a törvény nélküli utcákon.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!