1. »
  2. »
  3. »
  4. Ace Combat 7: Skies Unknown

Ace Combat 7: Skies Unknown (Xbox One)

Ace Combat 7: Skies Unknown (Xbox One)

Platform: Xbox One

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Szimulátor, Repülős

Kiadó: Namco

Korhatár: 12+

Megjelenés: 2019/01/18

19.390 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Kívánságlistára teszem

További platformok:Ps4

Ace Combat 7: Skies Unknown Ismertető

Az ACE COMBAT 7: Skies Unknown fejlett vadászgépek pilótafülkéjébe ülteti a játékosokat és közel fotórealisztikus látványvilágú légi ütközetekbe vezeti őket, amelyek keretében autentikus és futurisztikus repülők közül válogatva merülhetnek el a magával ragadó sztoriban, akár a virtuális valóságban is.

Az ACE COMBAT 7: Skies Unknown a grafikai motorok és konzolok legújabb generációjának tudását egyesítve garantáltan bámulatba ejti majd a játékosokat. A gyönyörűen lerenderelt felhők megtöltik az eget, a részletes városképek pedig tovább fokozzák a szuperszonikus sebesség érzetét, otthont adva a 20 éves sorozat történetének eddigi legádázabb légi csatáinak.

Az ACE COMBAT 7: Skies Unknown a sorozattól megszokott módon ultramodern szuperfegyverek arzenálját adja a játékosok kezébe, és méltó ellenfeleket állít eléjük.

A PlayStation 4 játékosok még jobban elmerülhetnek majd az ACE COMBAT 7: Skies Unknown realisztikus világában a kifejezetten a Sony PlayStation VR-ra tervezett exkluzív küldetésekben.

  • Unreal Engine 4 technológia - A lélegzetelállító felhők sokasága, a hihetetlen részletességű vadászgépek és fotórealisztikus látványvilág az eddigi legszebb Ace Combat játékká teszi.
  • Dinamikus időjárás - Légy tanúja az időjárási viszonyok hirtelen változásainak és küzd le a környezeti behatásokat, hogy előnyt szerezz ellenfeleiddel szemben!
  • Térj vissza a Strangereal világba! Az alternatív Ace Combat univerzum jelenlegi és közel futurisztikus fegyverekből tevődik össze, de egy Ace Combat fikciókkal átitatott történettel.
  • Virtuális harc - A kifejezetten a PlayStation VR-ra fejlesztett VR küldetések sosem látott mélységű repülési élményt nyújtanak.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!