1. »
  2. »
  3. »
  4. 11-11: Memories Retold

11-11: Memories Retold (Xbox One)

11-11: Memories Retold (Xbox One)

Platform: Xbox One

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Kaland

Kiadó: Namco

Korhatár: 16+

Megjelenés: 2018/11/09

10.490 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Kívánságlistára teszem

További platformok:Ps4

11-11: Memories Retold Ismertető

1916. november 11-én egy fiatal fotós elhagyja Kanadát, hogy Európába utazva csatlakozzon a Nyugati Fronthoz. Ugyanezen a napon értesül egy német technikus arról, hogy fia bevetésen eltűnt...

Kurt és Harry megismerik a háború szörnyű valóságát, az egymást keresztező utakat a fronton és azon túl, miközben a borzalmak közepette igyekeznek megőrizni emberségüket a szeretteikért...ha valaha is visszatérnének közéjük.

1918. 11. hónapjának 11. napján 11:00-kor szembesülnek életük legnagyobb döntésével...Ez az I. Világháború végének megindító története.

  • EGY FESTMÉNYSZERŰ ANIMÁLT KALAND - A többszörös díjnyertes Aardman stúdió egy gyönyörű vászonra festi le az I. Világháború történetét, melynek eredményeként a sorra felfedezett helyszínek mindegyike egy élő festmény hatását kelti.
  • EGY EMLÉKEZETES TÖRTÉNET - Éld át a valós események ihlette megindító történetet, melyben az összetett történelmi esemény mindkét oldalán harcolva ismerheted meg a háború szörnyűségeit a fronton és azon túl is, valamint az emberek valódi természetét.
  • SORSOK TALÁLKOZÁSA - Kurt és Harry indítékai különböznek, de sorsuk mégis ugyanaz. Míg Kurt annak reményében indult útnak, hogy megtalálja elveszett fiát, a fiatal és idealista Harry kalandvágy által hajtva hagyta el Kanadát, azonban mindkettőjük tettei egyre közelebb hozzák őket életük legnagyobb döntéséhez.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!