1. »
 2. »
 3. »
 4. Skylanders Trap Team Starter Pack

Skylanders Trap Team Starter Pack (Xbox 360)

Skylanders Trap Team Starter Pack (Xbox 360)

Platform: Xbox 360

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Ügyességi

Kiadó: Activision

Korhatár: 7+

Megjelenés: 2014/10/10

Link: Hivatalos honlap

9.690 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Kívánságlistára teszem

További platformok:Ps3Ps4Xbox OneWii U
Skylanders Trap Team Starter Pack képe Skylanders Trap Team Starter Pack képe Skylanders Trap Team Starter Pack képe Skylanders Trap Team Starter Pack képe

Skylanders Trap Team Starter Pack Ismertető

A Skylanders Trap Team-ben Kaos folytatja ádáz küzdelmét Skyland meghódításáért. Hosszú kutatás után megtalálta Cloudcracker Prison-t - egy börtönt, ahol Skyland legádázabb gonosztevői raboskodtak - és miután felrobbantotta falait, a bentlakókból elkezdte saját hadseregét felépíteni. Itt az idő, hogy Te, a Portál Mester legyőzd és rabul ejtsd az elszabadult rosszfiúkat a Traptanium Csapdák segítségével és megállítsd Kaos-t, mielőtt még túl késő!

A Skylanders folytatásában nem csak új karakterekkel ismerkedhetünk meg, hanem a rosszfiúkat miután legyőztük, csapdába ejthetjük a Traptanium Csapdák segítségével és a jó ügy szolgálatába állítva visszaküldhetjük őket a játékba. A csapdába ejtett figurák miután a Traptanium Csapdába kerülnek, könyörögnek Neked, hogy engedd vissza őket a virtuális térbe, ezzel az új funkcióval a Skylanders karakterei a Mi világunkba lépnek át.

A több, mint 50 új karakter, akiket Csapda Mester-eknek hívnak, új színt és új lehetőségeket hoznak a játékba. Végre barátainkkal együtt vihetjük végig a történetet, a kooperatív lehetőségnek hála mindig lesz aki a segítségünkre siet, ha baj van. Az előző három Skylanders rész figurái mind kompatibilisek az új portállal, így akinek már szép kis gyűjtemény nyomja a polcokat otthon az végre leporolhatja őket és velük is neki vághat az új kalandnak.

 • Életre keltett figurák - A Traptanium Portál-nak hála a játékosok egy új szintjét ismerhetik meg a szórakozásnak, hiszen miután a portál mágikus erői csapdába ejtik a legyőzött gonosztevőket, a beépített hangszórón keresztül hallhatjuk a karakterek különböző könyörgéseit és küzdelmüket, hogy kiszabaduljanak a rabságunkból. Ha elég közel hajolunk még azt is láthatjuk, ahogy megpróbálnak kiszabadulni.
 • Jó és Rossz - A Skylanders Trap Team-ben a Portál Mester csapdába ejtheti Skyland gonosztevőit a Csapdák segítségével és a játékból kiragadva a Mi világunkba ragadhatja ki őket. Miután rabul ejtettük, a játékos visszaküldheti a karaktert és tovább folytathatja a küldetést a frissen "megjavult" rosszfiúval.
 • Elementális Csapdák - A Portál Mester az elemek csapdáival ejtheti rabul a legyőzött gonoszokat. Például ha egy víz elemű ellenséget legyőztünk, a víz elemű csapdával foghatjuk be a Traptanium Portál segítségével és küldhetjük vissza játszható karakterként a játékba.
 • Új karakterek - Több, mint 50 új Skylander várja, hogy részt vehessen a kalandban, az új hősöket Csapda Mester-eknek hívják és mindegyikük hatalmas kristály fegyverrel van felszerelkezve.
 • Izgalmas új kaland - A Skylanders Trap Team története telis-tele van szórakozással, izgalommal és nevetéssel, új és visszatérő kedvenc karakterekkel. A sztori rengeteg harcot, logikai játékot, ügyességi részt, ugrálást és kooperatív lehetőséget tartogat egy teljesen új világban, eddig nem látott környezetben. A csapdák segítségével a Portál Mester minden pályán újabb és újabb lehetőségeket nyithat meg.
 • Minden eddigi figura játszható - A már megvásárolt és hadrendbe állított, mindhárom Skylanders rész figurái használhatóak az új játékban!

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

 • hibás adatot
 • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
 • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!