Halo 4 (Xbox 360)

Halo 4 (Xbox 360)

Platform: Xbox 360 (exkluzív)

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Magyar kézikönyves

Stílus: Akció, Fps

Kiadó: Microsoft

Fejlesztő: 343 Industries

Korhatár: 16+

Megjelenés: 2012/11/06

Link: Hivatalos honlap

3.990 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Kívánságlistára teszem

Halo 4 képe Halo 4 képe Halo 4 képe Halo 4 képe

Halo 4 Ismertető

A Halo sorozat legendás hőse, Master Chief a széria harmadik része óta a jéghideg űr mélyén pihent, várva arra, hogy története valamilyen formában lezárásra leljen. A 343 Studios csapata már több, mint három éve dolgozik a teljesen új Halo-trilógia első részén - a Halo 4 pedig minden szempontból egy új kezdet lesz a széria, a rajongók és Master Chief számára egyaránt.

A Halo 4 a Microsoft Game Studios legfontosabb 2012-es játéka, hiszen a sorozat és Master Chief alakja a legmeghatározóbb az Xbox és az Xbox 360 történetében - nem véletlen tehát, hogy külön stúdió jött létre a Halo epizódok menedzselése és készítése érdekében. A Halo 4 minden szempontból egy új kezdet lesz. Korábban elképzelhetetlennek tűnő látvány fogadja majd a játékosokat a Forerunner bolygón, ahová egy különös véletlennek köszönhetően Master Chief és Cortana kerül - itt nem csupán korábban nem látott technológiák, de teljesen új ellenfelek is várnak majd ránk.

A Halo 4 drasztikus változtatásokat eszközöl a történetes módban: a harc mellett nagyon nagy hangsúlyt fektettek a fejlesztők a rejtélyre és a felfedezésre helyezték a hangsúlyt - elmondásuk szerint egy komolyabb, érettebb történetre lehet majd számítani. Ez persze nem akadályozta meg a 343 csapatát abban, hogy minden szempontból masszív tartalommal szolgáljanak: a co-operatív kihívások kedvelői a Spartan Ops játékmódban lelik majd meg a nekik való szórakozást, és teljesen új játékmódokkal és pályákkal tér vissza a kompetitív multiplayer is - de erről részletesebb infókat találhatsz néhány pixellel lentebb! A Halo 4 csak és kizárólag Xbox 360-ra jelenik meg, méghozzá november hatodikán.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!