1. »
  2. »
  3. »
  4. Forza Horizon (használt)

Forza Horizon (használt) (Xbox 360)

Forza Horizon (használt) (Xbox 360)

Platform: Xbox 360 (exkluzív)

Állapot: Használt

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Magyar feliratos

Stílus: Szimulátor, Autós

Kiadó: Microsoft

Fejlesztő: Turn 10 Studios

Korhatár: 12+

Megjelenés: 2012/10/22

Link: Hivatalos honlap

4.990 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Forza Horizon (használt) képe Forza Horizon (használt) képe Forza Horizon (használt) képe Forza Horizon (használt) képe

Forza Horizon (használt) Ismertető

A Forza Horizon a legendás Forza játékmenetet hozza egy motorháztető alá az autós fesztiválok hangulatával, és a szabadság semmihez nem fogható érzésével, instant szórakozást nyújtva minden vezetni vágyónak. A realizmus és a nyitott világ találkozásából egy innovatív, utánozhatatlan élmény született, mely méltó tagja a többszörös díjnyertes Forza Motorsport szériának.

· A szabadság vándorai — Pattanj be álomautód volánja mögé, és járd be Colorado lélegzetelállító tájait, melyet 24 órás dinamikus napszakváltozás tesz még gyönyörűbbé, így ennek köszönhetően — a sorozat történelmében először — éjszakai versenyeken is részt vehetsz! Ráadásul most nem csak az aszfalton teheted próbára magad, hiszen a Forza Horizon a gyönyörű ám életveszélyes hegyi utak mellett az állam köves, murvás szakaszaira is elkalauzol.

· Aki mer, az nyer — A Forza sorozat páratlan fizikájával és irányíthatóságával mindig is az egyik legjobb versenyzési élményt nyújtotta, ám a Forza Horizon még több izgalommal szolgál a sebesség szerelmeseinek! A vakmerő és stílusos vezetés népszerűvé tesz, amivel még több lehetőséget és tiszteletet vívhatsz ki magadnak Colorado versenyzői között.

· A maximalizmus az egyetlen út — A realisztikus ám élvezetes szimuláció, és az ámulatba ejtő aprólékosság mindig is a sorozat központi elemei közé tartozott, és itt sem lesz másként. A Forza Horizon játékban több száz, az utolsó részletekig kidolgozott, hivatalosan licencelt autócsoda vár arra, hogy tövig nyomd a gázpedált, az élményre pedig a meghökkentően valósághű grafikai megvalósítás teszi fel a koronát. A csodálatos, szabadon bejárható táj, a félelmetesen gyors közúti versenyek, és az autós találkozók hangulata garantáltan nem ereszti majd a benzingőz szerelmeseit!

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!