1. »
 2. »
 3. »
 4. Dark Souls II (2) (használt)

Dark Souls II (2) (használt) (Xbox 360)

Dark Souls II (2) (használt) (Xbox 360)

Platform: Xbox 360

Állapot: Használt

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: RPG, Fantasy

Kiadó: Namco

Korhatár: 16+

Megjelenés: 2014/03/14

Link: Hivatalos honlap

5.990 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Dark Souls II (2) (használt) képe Dark Souls II (2) (használt) képe Dark Souls II (2) (használt) képe Dark Souls II (2) (használt) képe

Dark Souls II (2) (használt) Ismertető

A From Software által fejlesztett DARK SOULS II a 2011-es büntető meglepetés sikercím, a Dark Souls (Gamespot értékelés: 9,5/10; IGN értékelés: 9,0/10). Az egyedülálló, old-school akció-szerepjáték brutális, igazi kihívást jelentő nehézségével, és az ebből fakadó intenzív siker élményével ragadta meg a világ játékosainak fantáziáját. A DARK SOULS II a sorozat legendás nehézségét és izgalmas játékmenetét gazdagítja mind egy- mind többjátékos elemekkel.

 • Készülj a halálra... Ismét: szedd össze minden a bátorságod, és hagyd, hogy az intenzív játékélmény elragadjon a hatalmas világba, melyet egy vadonatúj motor kelt életre, garantálva a soha nem tapasztalt grafikát, vizuális és hangeffektusokat.
 • Egy szörnyekkel és főellenfelekkel teli labirintus: merülj el az észbontó környezetben, melyben csak gy hemzsegnek a torz szörnyek és a halálos főellenfelek, melyek csak a From Software fejlesztőinek fejéből pattanhattak ki.
 • Támadás az érzékszervek ellen: számtalan fenyegetés leselkedik érzékeidre és fóbiáidra - hallucinációk, szédülés, tériszony, stb.
 • Mélyebb és sötétebb: a komplexebb testreszabási lehetőségek révén a játékosok saját stílusukhoz igazíthatják fegyvereiket és páncéljaikat.
 • Továbbfejlesztett többjátékos mód: a továbbfejlesztett többjátékos rendszer jobb online interakciót tesz lehetővé, és kihangsúlyozza mind a kooperatív mind a kompetitív játékot.
 • Lépj túl a halálon: A Dark Souls II folytonos motion-capture animációkkal, továbbfejlesztett harcrendszerrel, jelentősen kibővített karakterekkel, mélyebb testreszabási lehetőségekkel, új fegyverekkel, páncél képességekkel és kiegyensúlyozott fejlődési rendszerrel vár.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

 • hibás adatot
 • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
 • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!