1. »
  2. »
  3. »
  4. Call of Duty: Advanced Warfare

Call of Duty: Advanced Warfare (Xbox 360)

Call of Duty: Advanced Warfare (Xbox 360)

Platform: Xbox 360

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció, Fps

Kiadó: Activision

Fejlesztő: Sledgehammer Games

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2014/11/04

Link: Hivatalos honlap

6.390 Ft

Státusz: Külső raktárban

Szállítás: 2-3 munkanap

Kívánságlistára teszem

További platformok:PcPs3Ps4Xbox One
Call of Duty: Advanced Warfare képe Call of Duty: Advanced Warfare képe Call of Duty: Advanced Warfare képe Call of Duty: Advanced Warfare képe

Call of Duty: Advanced Warfare Ismertető

A Call of Duty: Advanced Warfare története 2054-ben játszódik, amiben a játékos egy PMC (Private Military Corporation - katonai magánvállalat) zsoldoskatonáját, Mitchell közlegényt irányítja. Mitchell az US Army kötelékét hagyta ott barátja, Will Irons kérésére, hogy lépjen be apja, Jonathan Irons (Kevin Spacey) cégéhez, az Atlas Corporationhoz. A jövő katonái már nem csak a konditeremben pumpált izmokkal és nagyapjuk bicskájával indulnak harcba, az exoskeletonnak és a high-tech felszereléseknek köszönhetően erősebbek lettek, sebességük és teherbírásuk is jelentősen megnőtt.

A NEM TÚL RÓZSÁS JÖVŐKÉP

Az Advanced Warfare egy teljesen valószerű jövőképet tár elénk, melyben elharapódzott a terrorizmus. Egyfajta globális 9/11-el van dolgunk, a KVA terrorszervezet számos sikeres merényletet hajtott végre a nagyvárosokban, a kormányzati szervek nem képesek felvenni velük a harcot. Ezt a világot a katonai magánvállalatok (PMC-k) dominálják, amelyek számos országnak ajánlották már fel szolgálataikat, átalakítva a határvonalakat, megváltoztatva a háború törvényeit. Minden szál egyetlen ember, a világ legnagyobb ilyen vállalatát, az Atlas Corporations vezetőjének Jonathan Irons-nak kezében fut össze, aki a rend visszaállításán dolgozik.

A JÖVŐ KATONÁI

A exoskeletonoknak köszönhetően a katonák kiteljesedhetnek a harcmezőn, szinte teljesen megszűnnek a fizikai korlátok. A kampányban egy "alapmodellel" kezdünk, ám a küldetések során nyert tapasztalati pontból továbbfejleszthetjük azt, így egy idő után már hatalmasakat ugorhatunk, elképesztő sebességgel futhatunk, limitált ideig láthatatlanná válhatunk, a ruha mellé járó tapadókesztyűvel pedig a falakra is felmászhatunk. A fejlett páncélok és fegyvereknek hála az Advanced Warfare sokkal pörgősebb lesz a korábbi Call of Duty epizódoknál.

A JÖVŐ FEGYVEREI

A next-gen platformoknak köszönhetően a Call of Duty: Advanced Warfare a jövő hadszíntereire kalauzolja a játékosokat, ahol a hagyományos lőszerrel felvértezett fegyverek mellett találunk olyan darabokat is, amelyek már újfajta energiát hasznosítanak. A járművek szintén szerves részét képezik az Advanced Warfare-nek, a drónok mellett például a Pitbull névre keresztelt csapatszállító páncélos vagy a Hoverbike, ami lényegében egy föld felett lebegő motor, amit gyors irányváltásokra és mobilitásra terveztek.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!