1. »
  2. »
  3. »
  4. Assassin's Creed III (3)

Assassin's Creed III (3) (Xbox 360)

Assassin's Creed III (3) (Xbox 360)

Platform: Xbox 360

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Classics

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció, Kaland

Kiadó: Ubisoft

Fejlesztő: Ubisoft Montreal

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2012/11/23

Link: Hivatalos honlap

6.890 Ft

Státusz: Külső raktárban

Szállítás: 2-3 munkanap

Kívánságlistára teszem

További platformok:PcPs3Wii U
Assassin's Creed III (3) képe Assassin's Creed III (3) képe Assassin's Creed III (3) képe Assassin's Creed III (3) képe

Assassin's Creed III (3) Ismertető

Az Assassin's Creed III (3)-ban az akció keveredik a kalanddal és egyvelegük a Ubisoft Montreal hegesztő brigádjának újabb gyöngyszeme, ami ötödször hozza el nekünk a lopva-kúsz-mász gyilkolászás örömét, most az Amerikai Függetlenségi Háború idején.

A 18. századi Észak-Amerikában 20 év folyamatos összetűzés után 13 amerikai kolónia és az angol korona közötti háború elkerülhetetlennek tűnik. A frontvonalakat meghúzták, a vérontás ideje közeledik. A leégett indiántábor parázsló hamvaiból egy új Assassin születik.

A történet főszereplője Connor Kenway, aki a egy őslakos amerikai Assassin volt. Ez a félig brit, félig mohawk indián ürge szakképzett szabadfutó, aki nemcsak, hogy bármelyik fára fel tud mászni (még arra is, amelyiken már medve van), hanem Tarzan-t megszégyenítő mozgékonysággal ugrálni ágról-ágra, a sziklák és a város építményei sem jelentenek számára akadályt (értsd: a csóka, előrehaladását tekintve benyomta a God Mode-ot). A fegyverekkel is ügyesen tud zsonglőrködni: tomahawkot, íjat, kovás pisztolyt, puskát, kötéltüskét, a rejtett penge kifordítható tőrként használható verzióját is úgy használja, ahogy mi soha sem tennénk.

  • Nyilak, pisztolyok, tomahawk és az assassinok csuklópengélye mind rendelkezésedre állnak, az ellenfelek likvidálásához
  • Fedezd fel a veszélyes vadonnal határos népes városokat
  • A játék új motorja a brutalitás és szépség tökéletes konbinációjával jeleníti meg egy nemzet szabadságért folytatott küzdelmét

Nem csak Assassin's Creed fanoknak, hanem a korszak szerelmeseinek, unatkozó gamereknek és egy hihetetlen kalandra vágyó rétegnek készült ez a játék.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!