1. »
  2. »
  3. »
  4. Assassin's Creed - Brotherhood

Assassin's Creed - Brotherhood (Xbox 360)

Assassin's Creed - Brotherhood (Xbox 360)

Platform: Xbox 360

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Classics

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció

Kiadó: Ubisoft

Fejlesztő: Ubisoft Montreal

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2010/11/19

Link: Hivatalos honlap

6.190 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Kívánságlistára teszem

További platformok:PcPs3
Assassin's Creed - Brotherhood képe Assassin's Creed - Brotherhood képe Assassin's Creed - Brotherhood képe Assassin's Creed - Brotherhood képe

Assassin's Creed - Brotherhood Ismertető

Ezio kalandja messze nem ért véget az Assassin’s Creed lezárultával: a mestergyilkos Rómában találja magát, ahol élete legnagyobb kihívása várja: meg kell próbálnia leszámolni a Borgia családdal és a Templomosok Rendjével. Most azonban nem minden piszkos munkát kell Ezionak végeznie, hisz a Brotherhood legnagyobb újítása, hogy egész bandát gyűjthetsz magad mellé. Az orgyilkos-tanoncokat neked kell felbérelni, kiképezni és felszerelni, csak így lesznek képesek megbízhatóan dolgozni.

A történet középpontjában ismét Ezio Auditore da Firenze áll, aki immáron bérgyilkos mesterként utazik Rómába, hogy a korrupt, kapzsi és hataloméhes zsarnokokra lecsapjon. Ezio hívó szavára ezúttal egy teljes Testvériség vár, hogy közösen végezzenek halálos ellenségeikkel!

A játékosok a sorozat történetében először immáron többjátékos módban is kipróbálhatják magukat! Az Abstergo edzőprogramjának segítségével készülhetnek fel a bérgyilkosok ellen, hogy azokat egyszer és mindenkorra, véglegesen kiirtsák. Rengeteg különféle karakter, pálya és játékmód várja azokat, akik egy újfajta, taktikus többjátékos módban szeretnék összemérni a tudásukat a többi játékossal!

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!