Watch Dogs (Ps4)

Watch Dogs (Ps4)

Platform: Ps4

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Magyar feliratos

Stílus: Akció

Kiadó: Ubisoft

Fejlesztő: Ubisoft Montreal

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2014/05/27

10.590 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Kívánságlistára teszem

További platformok:PcPs3Xbox 360Xbox One
Watch Dogs képe Watch Dogs képe Watch Dogs képe Watch Dogs képe

Watch Dogs Ismertető

Hackeld meg a várost, Irányíts mindent és Szolgáltass igazságot az utcákon!

Egy város, ahol minden a Te játékszered lehet. Egy hacker, aki mindent irányíthat, vagy mindent elveszíthet.

Aiden Pearce kalandjait élhetjük át ebben a high-tech kütyükkel megbolondított akció-kalandban, aki afféle telefonos hacker-Batmanként igyekszik igazságot szolgáltatni. Chicago városirányító-rendszerét feltörve mindent tud a város lakóiról és bármelyik elektronikus berendezés felett átveheti az irányítást, legyen szó akár egy térfigyelő kameráról, akár egy úttorlaszról.

A Watch Dogs egy sandbox akciójáték, melyben ultramodern technológiát használó kütyük segítségével kell megkeresnünk és levadásznunk célpontjainkat. Aiden tudásának és eszközeinek hála telefonokat tud lehallgatni, adatokat tud lopni és módosítani másodpercek alatt.

  • HACKELD MEG A VÁROST! - A történet egy teljesen élethűen szimulált városban játszódik, ahol az okostelefonod használatával tehetsz szert a városi infrastruktúra feletti valós idejű irányításra. Ejtsd csapdába az ellenfeled tömegkarambol okozásával, vagy állítsd meg a vonatot, hogy elkerüld a hatóságokat! Vond fel a folyón átívelő hidat, ha épp úgy hozza a szükség! Bármi, ami a városi hálózathoz kapcsolódik a játékszerként vagy fegyverként használható.
  • UTCAI IGAZSÁGOSZTÓ - Chicago belvárosában az erőszakra a leghatásosabb válasz az erőszak, ennek az elvnek az alkalmazásához minden képességed és eszközöd megvan. Egy határozott gumibotütéssel térítsd jobb belátásra az ellenfeleidet, vagy használj pisztolyt, olyan pontos fizikai szimulációval, ami versenyre kelhet bármely lövöldözős játékéval. Összességében több mint 30 fegyver áll rendelkezésedre.
  • MAGAS FORDULATSZÁMON - Az igen népszerű Driver sorozat alkotóinak köszönhetően a Watch Dogs aszfaltszaggató élményt kínál a játékosoknak. Ülj a volán mögé, fedezd fel és élvezd a város ritmusát és a vezetés élményét a legkorszerűbb fizikai modellezéssel megalkotott kezelésnek köszönhetően!
  • MINDEN AZ ELLENŐRZÉSED ALATT - A Distrupt névre keresztelt, kizárólag a Watch Dogs számára fejlesztett új játékmotor a legkiválóbb grafikai elemekkel egy hihetetlenül valósághű világot teremt. A Distrupt kezedbe adja a lehetőséget, hogy te írd a sztorit, hogy befolyásold a város lakosainak életét tetteiddel, hullámokat keltve a metropolisz amúgy sem csendes életében.
  • DINAMIKUS NAVIGÁCIÓ - Chicago központi hálózatán kívül az utcákat és az épületeket is saját előnyödre fordítva használhatod. Rohanj háztetőkön, vágj át az épületeken becserkészve ez által a menekülő célpontot!

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!