1. »
  2. »
  3. »
  4. Uncharted 3: Drake´s Deception Remastered

Uncharted 3: Drake´s Deception Remastered (Ps4)

Uncharted 3: Drake´s Deception Remastered (Ps4)

Platform: Ps4 (exkluzív)

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció, Kaland

Kiadó: Sony

Fejlesztő: Naughty Dog

Korhatár: 16+

Megjelenés: 2016/11/16

6.390 Ft

Státusz: Külső raktárban

Szállítás: 2-3 munkanap

Kívánságlistára teszem

Uncharted 3: Drake´s Deception Remastered képe Uncharted 3: Drake´s Deception Remastered képe Uncharted 3: Drake´s Deception Remastered képe Uncharted 3: Drake´s Deception Remastered képe

Uncharted 3: Drake´s Deception Remastered Ismertető

A PlayStation egyik legsikeresebb exkluzív videojátékaként a Naughty Dog által megalkotott Uncharted-sorozat,  más népszerű címekhez hasonlóan - The Last of Us, God Of War 3 – újrafeldolgozva, kicsinosítva megjelenik az újgenerációs PlayStation konzolon is.

A készítők alaposan kicsinosították a Ps3-as Uncharted 3: Drake´s Deception játék grafikáját, ezáltal 1080p-ben, masszív 60fps-sel fut, méghozzá szebb fényekkel, illetve részletgazdagabb textúrákkal és modellekkel.

A játék rendelkezik továbbá egy Photo Mode-dal, aminek következtében a nagy izgalmakat végre meg is örökíthetjük az utókor számára, de nem kell csalódniuk azoknak sem, akik kincsek mellett trófeákra vadásznának, hiszen a meglévők mellett rengeteg új trófea is érkezett.

Az Uncharted-sorozat egyébiránt a Tomb Raider-széria mellett az utóbbi évek egyik legsikeresebb kincsvadász akciókalandja, amelyben Nathan Drake oldalán rengeteg izgalom és veszély vár ránk, méghozzá a világ számos pontján. A külső nézetes akciókat és változatos fejtörőket kínáló sorozat harmadik részében Londont, Kolumbiát, Franciaországot, Szíriát és még Jement is megjárhatjuk.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!