1. »
  2. »
  3. »
  4. Tom Clancy's The Division + Rainbow Six Siege (Double Pack)

Tom Clancy's The Division + Rainbow Six Siege (Double Pack) (Ps4)

Tom Clancy's The Division + Rainbow Six Siege (Double Pack) (Ps4)

Platform: Ps4

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció

Kiadó: Ubisoft

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2017/09/15

7.790 Ft

Státusz: Külső raktárban

Szállítás: 2-3 munkanap

Kívánságlistára teszem

További platformok:Xbox One
Tom Clancy's The Division + Rainbow Six Siege (Double Pack) képe Tom Clancy's The Division + Rainbow Six Siege (Double Pack) képe Tom Clancy's The Division + Rainbow Six Siege (Double Pack) képe Tom Clancy's The Division + Rainbow Six Siege (Double Pack) képe

Tom Clancy's The Division + Rainbow Six Siege (Double Pack) Ismertető

A kiadás tartalma:

  • Tom Clancy's The Division
  • Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Tom Clancy's The Division

Az emberi társadalom darabokban. Egy rejtélyes fertőzés mindösszesen 5 nap alatt megtizedelte a lakosságot. Az utcákon káosz uralkodik. Egy elit katonákból álló csoport feladata visszaállítani a rendet, a nevük: Division.

A The Division egy sandbox TPS játék, amiben a játékosnak fel kell készülnie, hogy a gépi ellenfelek mellett valódi riválisokkal is szembe kell néznie. A világ poszt-apokaliptikus, melyet együtt barangolunk be online játékosok százaival velünk egy időben. A csapatmunka a biztos túlélés kulcsa.

Kutassátok át a lepusztult város épületeit, vegyétek fel a harcot az utcát uraló bűnbandákkal, és küzdjetek meg a legkomolyabb fegyverekért a többi játékossal!

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

A Tom Clancy nevével fémjelzett Rainbow Six Siege a világ létező terroristaelhárítói ihlették meg. A Siege meginvitál minden játékost, hogy részt vegyen a rombolásban, a közelharcokban, a túszmentésekben és a csapatjátékban, olyan pörgő akcióban melyre eddig kevés játékban volt lehetőségünk.

A Rainbow Six Siege multiplayer módjában új taktikákat és stratégiákat kell kidolgoznunk, hogy csapatunkkal célt érjünk és győzedelmeskedjünk. Gyűjtsd magad köré barátaidat és küzdjetek meg a világ többi játékosával, a kihívás nagyobb lesz, mint amit eddig online csatákban tapasztalhattál.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!