1. »
 2. »
 3. »
 4. Tom Clancy's Rainbow Six Siege Gold Season 2 Edition

Tom Clancy's Rainbow Six Siege Gold Season 2 Edition (Ps4)

Tom Clancy's Rainbow Six Siege Gold Season 2 Edition (Ps4)

Platform: Ps4

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Speciális

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció, Fps

Kiadó: Ubisoft

Fejlesztő: Ubisoft Montreal

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2017/02/20

Link: Hivatalos honlap

12.990 Ft

Státusz: Elfogyott

Szállítás: bizonytalan

A termék nem beszerezhető!

Kívánságlistára teszem

További platformok:PcXbox One
További kiadások:NormálGold
Tom Clancy's Rainbow Six Siege Gold Season 2 Edition képe Tom Clancy's Rainbow Six Siege Gold Season 2 Edition képe Tom Clancy's Rainbow Six Siege Gold Season 2 Edition képe Tom Clancy's Rainbow Six Siege Gold Season 2 Edition képe

Tom Clancy's Rainbow Six Siege Gold Season 2 Edition Ismertető

Fontos: ez a kiadás az alapjátékot és a második évi szezonbérletet tartalmazza (Year 2 Season Pass) az első évi szezonbérletet nem!

Tom Clancy's Rainbow Six Siege Gold Season 2 Edition extra tartalma:

 • Season pass 2 (évadbérlet):
  • 8 db új operátor
  • 8 db új sisak
  • 8 db új egyenruha
  • Year 2 perkek

A Tom Clancy nevével fémjelzett Rainbow Six Siege a világ létező terroristaelhárítói ihlették meg. A Siege meginvitál minden játékost, hogy részt vegyen a rombolásban, a közelharcokban, a túszmentésekben és a csapatjátékban, olyan pörgő akcióban melyre eddig kevés játékban volt lehetőségünk.

A Rainbow Six Siege multiplayer módjában új taktikákat és stratégiákat kell kidolgoznunk, hogy csapatunkkal célt érjünk és győzedelmeskedjünk. Gyűjtsd magad köré barátaidat és küzdjetek meg a világ többi játékosával, a kihívás nagyobb lesz, mint amit eddig online csatákban tapasztalhattál.

Terrorelhárító erők

A terrorelhárítás katonái a legextrémebb körülményekre szakosodtak, a legkeményebb kiképzést kapták, mely során tapasztalatot gyűjtöttek túszmentésben, közelharcban, fegyverhasználatban.

Ostromlás

A Rainbow Six játékokban először a játékosok részt vehetnek egy ostromban, egy új támadási stílusban. Az ellenfelek erőddé alakíthatják környezetüket: csapdákat rejthetnek el, megerősíthetik és létrehozhatnak védelmi vonalakat, hogy megakadályozzák az elhárítók bejutását. A védelem áttöréséhez új stratégiákra és lehetőségekre lesz szükségünk, tervezni, végrehajtani és megoldani minden szituációt.

Elemi rombolás

A rombolás a Siege játékmenetének mozgatórugója. A Ubisoft Montreal által fejlesztett Realblast engine segítségével a játékosok eddig soha nem látott módon képesek lerombolni környezetüket. A falak, a mennyezet és a padló mind áttörhetőek, minden környezeti elem realisztikusan és dinamikusan reagál, attól függően, hogy milyen méretű és kaliberű fegyvert, vagy hány darab robbanóeszközt használunk fel. A Rainbow Six Siege-ben a rombolás mesteri kihasználása a győzelem kulcsa lehet.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

 • hibás adatot
 • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
 • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!