1. »
  2. »
  3. »
  4. The Last of Us Remastered

The Last of Us Remastered (Ps4)

The Last of Us Remastered (Ps4)

Platform: Ps4 (exkluzív)

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció, Túlélő horror

Kiadó: Sony

Fejlesztő: Naughty Dog

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2014/07/30

Link: Hivatalos honlap

6.790 Ft

Státusz: Külső raktárban

Szállítás: 2-3 munkanap

Kívánságlistára teszem

The Last of Us Remastered képe The Last of Us Remastered képe The Last of Us Remastered képe The Last of Us Remastered képe

The Last of Us Remastered Ismertető

A 2013-as év legjobb túlélő horror kalandjátéka idén nyáron a next gen világába is belép, végre full HD felbontásban is átélhetjük a történetet, ami annyi díjat söpört be eddig, mint ahány fertőzött rohangál a játékban. Természetesen az alapjáték mellé megkapjuk a Left Behind DLC kiegészítőt, az Abandoned Territories multiplayer térképcsomagot és a Reclaimed Territories csomagot is.

Az Uncharted-trilógia alkotóinak új játéka különleges világot mutat be: a közeljövőben járunk, amikor egy agresszív és halálos gombafertőzés hatására az emberiség nagy része kipusztul, a városokban bandák veszik át az uralmat. A harc a túlélésért, az élelemért gyakorlatilag állandó, Joel feladata pedig még nehezebb - neki meg kell védenie, biztonságba kell juttatnia Ellie-t, ezt a fiatal lányt. Eszelős látványvilág, izgalmas akció, lebilincselő történet - a Naughty Dog ismét csodára készül.

A The Last of Us képzeletbeli világában valamikor 2030 környékén járunk. Két évtizede már annak, hogy egy különös, levegőben terjedő gombafertőzés milliók életét követelte, és közben radikálisan visszavetette az emberiség technológiai és urbánus fejlődését: a pusztítás nyomában a fák, füvek, és úgy általában a nagybetűs Természet szorgosan dolgozik azon, hogy a hatalmas felhőkarcolók már csak a túlélők emlékeiben maradjanak meg.

Egy ilyen világban megannyi veszély vár azokra, akik többet szeretnének tenni, mint szimplán túlélni: nem csak a fertőzött emberek jelentenek komoly fenyegetést bárkire nézve, de az emberiség mocskai, az erkölcseiktől rég megszabadult, aljas gazemberek is folyamatosan csak a megfelelő pillanatra várnak. A The Last of Us főhőse két egymásra szoruló, alapvetően jó ember: Joel már sokat megélt, harcosként is tapasztaltabbnak mondható, míg Ellie egy fiatalabb lány. Ketten menekülnek majd ebben a különös, kegyetlen, remény vesztette világban.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!