1. »
  2. »
  3. »
  4. The Last Of Us Part II (2)

The Last Of Us Part II (2) (Ps4)

The Last Of Us Part II (2) (Ps4)

Platform: Ps4 (exkluzív)

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Magyar feliratos

Stílus: Akció, Túlélő horror

Kiadó: Sony

Fejlesztő: Naughty Dog

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2020/06/19

18.990 Ft

Státusz: Külső raktárban

Szállítás: 2-3 munkanap

Kívánságlistára teszem

The Last Of Us Part II (2) Ismertető

Öt évvel azután, hogy veszélyes úton átkeltek a járvány sújtotta Egyesült Államokon, Ellie és Joel a wyomingi Jackson városában telepedett le. A túlélők virágzó közösségében élve békére és stabilitásra leltek, annak ellenére, hogy a fertőzöttek és más, kétségbeesett túlélők miatt folyamatos fenyegetésben éltek.

Mikor egy erőszakos esemény megzavarja a békét, Ellie kemény útra indul, hogy igazságot szolgáltasson és ismét békére leljen. Amint egyesével levadássza a felelősöket, szembe kell néznie tettei szörnyű fizikai és érzelmi következményeivel.

  • Egy összetett, érzelmekkel teli történet - Éld át az egyre növekvő morális konfliktusokat, amelyeket Ellie kérlelhetetlen bosszúvágya korbácsol fel. A nyomában járó erőszak miatt megkérdőjelezed magadban a helyes és a helytelen fogalmát, a jó és a rossz harcát és a hős vagy gonosztevő megítélését.
  • Gyönyörű, de veszélyes világ - Indulj Ellie kalandjára, amely Jackson békés hegységei és erdőségeiből Seattle benőtt, burjánzó romjai közé vezet. Találkozz túlélők új csoportjaival, ismeretlen és veszélyes környezetben, és fedezd fel a fertőzöttek rémisztő fejlődését. A Naughty Dog legújabb motorja által életre keltett halálos karakterek és világ minden korábbinál valósághűbb és a legapróbb részletig kidolgozott.
  • Feszült és kétségbeesett hangulatú túlélős akciójáték - Az új, továbbfejlesztett játékrendszerek illenek Ellie útjának élet-halál kérdéseihez az ellenséges világban. Érezd át kétségbeesett küzdelmét a túlélésért a még jobb funkciók segítségével: nagy intenzitású közelharc, folyamatos mozgás és dinamikus lopakodás. Fegyverek, tárgyak, képességek és frissítések széles választékával saját játékstílusodhoz igazíthatod Ellie tulajdonságait.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!