1. »
 2. »
 3. »
 4. Sony Gold Wireless Headset (Vezeték nélküli)

Sony Gold Wireless Headset (Vezeték nélküli) (Ps4)

Sony Gold Wireless Headset (Vezeték nélküli) (Ps4)

Platform: Ps4

Állapot: Új

Kategória: Headset

Kiadó: Sony

Korhatár: 3+

Megjelenés: 2018/04/06

Link: Hivatalos honlap

27.790 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Kívánságlistára teszem

Sony Gold Wireless Headset (Vezeték nélküli) Ismertető

A Gold Wireless Headset a Wireless Stereo Headset 2.0 továbbfejlesztett változata, mely az egész fület lefedő párnákkal, valamint két rejtett, zajszűrős mikrofonnal garantálja a zavartalan játékélményt. A mellé csomagolt vevővel hagyományos módon vezeték nélkül játszhatunk, viszont PlayStation VR-ral csak úgy működik, ha használjuk a szintén a csomaghoz tartozó jack kábelt. A Headset Companion App segítségével fejlesztők által összeállított módokat alkalmazhatunk, hogy minden játék a legjobb élményt adja.

Sony Gold Wireless Headset dobozának tartalma:

 • Sony Gold Wireless Headset
 • USB-s Wireless Adapter
 • USB kábel
 • 3,5 mm-es audiokábel, a PlayStation VR eszköz és mobileszközök csatlakoztatásához

Egyedülálló hangzás. Még jobb kialakítás.

A kiemelkedően kényelmes kialakítás és a beépített kettős mikrofonok révén a gold vezeték nélküli headsettel felfedezheted, milyen fantasztikus lehet egy játék hangzása.

 • Halld meg a láthatatlan ellenséget, és merülj el a robbanásszerű akciókban a PS4 játékok 7.1-es virtuális térhangzásával*.
 • Csevegj barátaiddal, és egyeztess a taktikáról a csapattársakkal**: most kristálytisztán hallhatod őket az állítható, zajszűrős, rejtett mikrofonok segítségével.
 • A PS4 headset-társalkalmazás*** segítségével hozz létre saját hangbeállításokat, vagy használd a fejlesztők által kitaláltakat, amelyeket direkt a játékokhoz igazítottak.
 • A beállításokon játék közben is finomíthatsz, a beépített hangerő-szabályozó és mikrofon-némító segítségével.

Optimalizált játék közbeni csevegés

A beépített kettős mikrofon biztosítja a hangtisztaságot, legyen szó akár a taktika megbeszéléséről, akár csoportos csevegésről**.

A beépített zajszűrő technológiának köszönhetően barátaid és csapattársaid csak a fontos dolgokat fogják hallani, a mikrofonok stratégiai elhelyezése pedig segít, hogy minden elhangzott szó kristálytisztán hallatsszon, bárhogyan is viseled a headsetet.

Tökéletes a PlayStation VR játékokhoz

A gold vezeték nélküli headset extrém hosszú élettartamú fejpántját és az egész fület lefedő párnáit úgy alakították ki, hogy kényelmesen helyezkedjenek el a PS VR headset fölött* – így tovább maradhatsz a virtuális világokban.


* Vezetékes kapcsolat szükséges a PlayStation VR eszközzel, valamint mobileszközökkel való használathoz. 7.1-es virtuális térhangzás a PS4 rendszerek esetén. PS4 rendszerszoftver-frissítés szükséges lehet.
** Sony Entertainment Network- („SEN”-) fiók és internetkapcsolat szükséges.
*** A PlayStation Store oldaláról letölthető. „SEN”-fiók és internetkapcsolat szükséges. A felhasználóknak 7 évnél idősebbnek kell lenniük, a 18 évesnél fiatalabb felhasználóknak pedig szülői engedély szükséges. A PlayStation Store és a PSN bizonyos országokban, illetve nyelveken nem érhető el, és használatát a Használati feltételek szabályozzák – eu.playstation.com/legal.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

 • hibás adatot
 • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
 • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!