1. »
 2. »
 3. »
 4. Skylanders Trap Team Starter Pack

Skylanders Trap Team Starter Pack (Ps4)

Skylanders Trap Team Starter Pack (Ps4)

Platform: Ps4

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Ügyességi

Kiadó: Activision

Korhatár: 7+

Megjelenés: 2014/10/10

Link: Hivatalos honlap

7.290 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Kívánságlistára teszem

További platformok:Ps3Xbox 360Xbox One
Skylanders Trap Team Starter Pack képe Skylanders Trap Team Starter Pack képe Skylanders Trap Team Starter Pack képe Skylanders Trap Team Starter Pack képe

Skylanders Trap Team Starter Pack Ismertető

A Skylanders Trap Team-ben Kaos folytatja ádáz küzdelmét Skyland meghódításáért. Hosszú kutatás után megtalálta Cloudcracker Prison-t - egy börtönt, ahol Skyland legádázabb gonosztevői raboskodtak - és miután felrobbantotta falait, a bentlakókból elkezdte saját hadseregét felépíteni. Itt az idő, hogy Te, a Portál Mester legyőzd és rabul ejtsd az elszabadult rosszfiúkat a Traptanium Csapdák segítségével és megállítsd Kaos-t, mielőtt még túl késő!

A Skylanders folytatásában nem csak új karakterekkel ismerkedhetünk meg, hanem a rosszfiúkat miután legyőztük, csapdába ejthetjük a Traptanium Csapdák segítségével és a jó ügy szolgálatába állítva visszaküldhetjük őket a játékba. A csapdába ejtett figurák miután a Traptanium Csapdába kerülnek, könyörögnek Neked, hogy engedd vissza őket a virtuális térbe, ezzel az új funkcióval a Skylanders karakterei a Mi világunkba lépnek át.

A több, mint 50 új karakter, akiket Csapda Mester-eknek hívnak, új színt és új lehetőségeket hoznak a játékba. Végre barátainkkal együtt vihetjük végig a történetet, a kooperatív lehetőségnek hála mindig lesz aki a segítségünkre siet, ha baj van. Az előző három Skylanders rész figurái mind kompatibilisek az új portállal, így akinek már szép kis gyűjtemény nyomja a polcokat otthon az végre leporolhatja őket és velük is neki vághat az új kalandnak.

 • Életre keltett figurák - A Traptanium Portál-nak hála a játékosok egy új szintjét ismerhetik meg a szórakozásnak, hiszen miután a portál mágikus erői csapdába ejtik a legyőzött gonosztevőket, a beépített hangszórón keresztül hallhatjuk a karakterek különböző könyörgéseit és küzdelmüket, hogy kiszabaduljanak a rabságunkból. Ha elég közel hajolunk még azt is láthatjuk, ahogy megpróbálnak kiszabadulni.
 • Jó és Rossz - A Skylanders Trap Team-ben a Portál Mester csapdába ejtheti Skyland gonosztevőit a Csapdák segítségével és a játékból kiragadva a Mi világunkba ragadhatja ki őket. Miután rabul ejtettük, a játékos visszaküldheti a karaktert és tovább folytathatja a küldetést a frissen "megjavult" rosszfiúval.
 • Elementális Csapdák - A Portál Mester az elemek csapdáival ejtheti rabul a legyőzött gonoszokat. Például ha egy víz elemű ellenséget legyőztünk, a víz elemű csapdával foghatjuk be a Traptanium Portál segítségével és küldhetjük vissza játszható karakterként a játékba.
 • Új karakterek - Több, mint 50 új Skylander várja, hogy részt vehessen a kalandban, az új hősöket Csapda Mester-eknek hívják és mindegyikük hatalmas kristály fegyverrel van felszerelkezve.
 • Izgalmas új kaland - A Skylanders Trap Team története telis-tele van szórakozással, izgalommal és nevetéssel, új és visszatérő kedvenc karakterekkel. A sztori rengeteg harcot, logikai játékot, ügyességi részt, ugrálást és kooperatív lehetőséget tartogat egy teljesen új világban, eddig nem látott környezetben. A csapdák segítségével a Portál Mester minden pályán újabb és újabb lehetőségeket nyithat meg.
 • Minden eddigi figura játszható - A már megvásárolt és hadrendbe állított, mindhárom Skylanders rész figurái használhatóak az új játékban!

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

 • hibás adatot
 • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
 • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!