1. »
 2. »
 3. »
 4. PlayStation 4 1 TB konzol 2 kontrollerrel

PlayStation 4 1 TB konzol 2 kontrollerrel (Ps4)

PlayStation 4 1 TB konzol 2 kontrollerrel (Ps4)

Platform: Ps4

Állapot: Új

Kategória: Játékkonzol

Kiadó: Sony

Korhatár: Korhatár nélküli

Megjelenés: 2015/09/22

Link: Hivatalos honlap

97.990 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Kívánságlistára teszem

PlayStation 4 1 TB konzol 2 kontrollerrel képe PlayStation 4 1 TB konzol 2 kontrollerrel képe PlayStation 4 1 TB konzol 2 kontrollerrel képe PlayStation 4 1 TB konzol 2 kontrollerrel képe

PlayStation 4 1 TB konzol 2 kontrollerrel Ismertető

Tartalma:

 • 1 db - Sony PlayStation® 4 1 TB konzolgép (fekete) (!CUH-1216B modell!)
 • 2 db - DUALSHOCK®4 vezeték nélküli kontroller (fekete)
 • 1 db - mono headset
 • 1 db - Tápkábel
 • 1 db - HDMI kábel
 • 1 db - USB kábel (a kontroller töltéséhez)

CUH-1216B modell

A Sony 1216B-s modellje az előzőhöz képest 8%-al kevesebb energiát fogyaszt, 10%-al könnyebb és a merevlemez borítása ugyan az a matt fekete, ami a konzol többi részét is borítja. Ez a modell már kevesebb hőt és zajt generál, továbbá  a 8GB RAM immár nem 16 db 512MB-os modulból, hanem 8 db 1GB-osból épül fel.

A legjobb hely a játékra

A PlayStation 4 a legjobb választás a játékosok számára, amely a dinamikus játékélmény, a lehengerlő látványvilág és sebesség, valamint a számtalan közösségi funkció együttesével hozza el a következő generációt. A töménytelen mennyiségű tartalommal, magával ragadó, exkluzív címekkel rendelkező PlayStation 4 magára a játékosra fókuszál.

Fejlesztők által inspirált

A PlayStation 4 középpontjában a játékos áll, aki számára biztosítjuk, hogy a lehető legjobb szoftverek legyenek elérhetőek a platformon. A konzol lehetővé teszi a fejlesztőknek, hogy szabadjára engedjék kreativitásukat és kitolják a határokat egy olyan rendszer segítségével, melyet az ő igényeikre szabtunk. A PlayStation 4 rendkívül erős, nyolc magot magában foglaló x86-64 architektúráját a gyors, 8GB GDDR5 rendszermemória egészíti ki, amelynek köszönhetően a fejlesztők bőséges tartalommal láthatják el szoftvereiket. A végeredmény: kiváló minőségű, részletgazdag grafika és magával ragadó játékélmény.

Új DUALSHOCK 4 vezeték néküli vezérlő

A megújult külsővel érkező DUALSHOCK 4 új funckiókkal növeli a felhasználói élményt, beleértve a jelentősen továbbfejlesztett mozgásérzékelő-szenzort, továbbá az irányító elején elhelyezett érintőpanelt, amely új dimenziókat nyit meg az interakciós lehetőségek terén. Az új “Share” gomb használatával egyetlen mozdulattal megoszthatod videóidat másokkal.

Oszd meg a játékélményt a többiekkel

Vágj bele számtalan kihívásba barátaiddal és osszátok meg egymással az elért eredményeket egyetlen gombnyomással. Egyszerűen nyomd meg a “Share” gombot a kontrolleren, és küldd el az általad kiválasztott felhasználóknak a rögzített játékmenet videót, amely feltöltésre kerül, amíg te játszol. A PlayStation 4 fejlett közösségi funkcióinak köszönhetően arra is lehetőséged nyílik, hogy élőben közvetíts videókat másoknak.

PlayStation Plus

A játékosokat és játékokat egymáshoz közelebb hozó, valamint a következő generációt hajtó PlayStation Plus segít abban, hogy részese legyél egy semmihez nem fogható videojátékos élménynek. A PlayStation Plus egy prémium szolgáltatás, amely új szintre emeli a szórakozást. Egyetlen előfizetéssel taggá válhatsz PlayStation 4-en, PlayStation 3-on és PlayStation Vita rendszereken egyaránt. A jelenlegi tagok továbbvihetik előfizetésüket a PS4 platformra, valamint extra költségek nélkül élhetnek a szolgáltatás előnyeivel PS3-on és PS Vitán.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

 • hibás adatot
 • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
 • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!