Nioh 2 (Ps4)

Nioh 2 (Ps4)

Platform: Ps4 (exkluzív)

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció

Kiadó: Sony

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2020/03/13

20.990 Ft

Státusz: Külső raktárban

Szállítás: 2-3 munkanap

Kívánságlistára teszem

Nioh 2 Ismertető

Szabadítsd el a benned lakó sötétséget! Dacolj önnön halandóságoddal ebben a vérszomjas akció-szerepjátékban.

Éld túl a japán mítosz, legenda és történelem brutális elegyét!

Sajátítsd el a szamurájok halálos művészetét a rejtélyes félig ember, félig természetfeletti jokai harcos képében a kíméletlen akció-szerepjáték folytatásában.

Fedezd fel a Szengoku-korszakbeli vérgőzös Japánt és a halálos Sötét Birodalmat – mindkettőben groteszk és kegyetlen démonok járnak.

Vond ki halálos fegyvereidet, és vágd le, aki utadba áll! Segítségedre lesz az átszabott harcrendszer és képességed, hogy pusztító paranormális erőkkel rendelkező jokai-szörnnyé válj.

  • Csiszold képességeidet - Készülj életed nagy küzdelmére a Nioh legkedveltebb elemeire épülő, áttervezett mechanikával, melyhez teljes koncentráció és nem kis ügyesség szükséges.
  • Válassz harcmodort - Kövesd a szamuráj útját hagyományos fegyverekkel, kardokkal és bárdokkal, vagy töltsd fel Amrita-mérődet a nagy hatalmú jokai-képességek használatához, és pusztítsd el a borzalmas ellenfeleket különféle rettentő támadásokkal.
  • Fejleszd fegyvereidet jokai-varázzsal - Amrita-mérőd feltöltése nem csupán nagy erejű jokai-alakodhoz segíthet, de javíthatja különféle fegyvereid statisztikáit is, és plusz erősítőket ad, melyektől ellenfeled meginog, vagy ha a földre került, megragadhatod.
  • Segíts másoknak és kérj segítséget tőlük - Idézd meg a más Nioh 2 játékosok által hátrahagyott szellemeket, hogy segítsenek a harcban. kísérteteik segítségedre lesznek az aktuális pálya végéig… vagy amíg le nem győzik őket.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!