Mortal Kombat XL (Ps4)

Mortal Kombat XL (Ps4)

Platform: Ps4

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Speciális

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció, Verekedős

Kiadó: Warner Bros.

Fejlesztő: NetherRealm Studios

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2016/03/04

Link: Hivatalos honlap

7.790 Ft

Státusz: Külső raktárban

Szállítás: 2-3 munkanap

Kívánságlistára teszem

További platformok:Xbox One
További kiadások:Normál
Mortal Kombat XL képe Mortal Kombat XL képe Mortal Kombat XL képe Mortal Kombat XL képe

Mortal Kombat XL Ismertető

A Mortal Kombat X sikerét követően az XL-es kiadás az alapjáték teljes tartalmát kombinálja minden megjelent DLC-vel, azon újdonságokkal, melyek a normál kiadásban még nem voltak megtalálhatók, kibővítve a könyörtelen akció és a hátborzongató fatalityk lehetőségeit. A Mortal Kombat XL-ben 4 új karakter és egy teljesen új helyszín, a the Pit debütál.

Eljött az idő, hogy karaktert válassz és speciális képességeid segítségével a végső harc után Te maradj talpon, miután ellenfeledet egy véres kivégzés során a feledés homályába taszítod. A komolyabb sérüléseket X-Ray effekt kíséretében anatómiailag is láthatsz, a törő csontokat, a szakadó izmokat és a fegyvereket, amint ellefeled húsába marnak.

A NetherRealm Studios előző verekedős játékához hasonlóan (Injustice: Gods Among Us) a küzdelem során a környezetünkben található tárgyakat is fegyverként használhatjuk. A Mortal Kombat X-ben minden szereplőnek három különböző harcstílusa van, melyek közt váltani tud a játékos harc közben is. Minden harcstílus más-más mozdulatokat és mozdulatsorokat tartalmaz, a kivégzések az Ultimate Mortal Kombat 3-hoz hasonlóan brutális kivitelezésben térnek vissza.

A Mortal Kombat X-ben bemutatkozik egy egyjátékos kampány, mely során a jól ismert karakterek, Scorpion és Sub-Zero is feltűnnek és küzdelmeink során fog kibontakozni maga a történet.

  • Újgenerációs fatality-k - A Mortal Kombat XL-ben a széria történetének eddigi legbrutálisabb, leglátványosabb kivégzéseit nézheted végig
  • Filmszerű sztorimód - Éld át az új epizód történetét, amely egyenesen 25 évvel repít a Mortal Kombat világának jövőjébe!
  • Teljes karakter- és skinkínálat - A széria történetében először vesd be a teljes Mortal Kombat X repertoár összes karakterét már az első indítást követően! Játssz a széria ikonikus karaktereivel és a közönségkedvencekkel. Vesd be az új szereplőket, és verekedd magad végig az új helyszínen, a the Piten!

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!