1. »
 2. »
 3. »
 4. Monster Hunter World: Iceborne Master Edition

Monster Hunter World: Iceborne Master Edition (Ps4)

Monster Hunter World: Iceborne Master Edition (Ps4)

Platform: Ps4

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Speciális

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció

Kiadó: Capcom

Korhatár: 16+

Megjelenés: 2019/09/06

Link: Hivatalos honlap

12.990 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Kívánságlistára teszem

További platformok:Xbox One
További kiadások:Normál
Monster Hunter World: Iceborne Master Edition képe Monster Hunter World: Iceborne Master Edition képe Monster Hunter World: Iceborne Master Edition képe Monster Hunter World: Iceborne Master Edition képe

Monster Hunter World: Iceborne Master Edition Ismertető

A Monster Hunter World: Iceborne Master Edition tartalma:

 • Monster Hunter: World alapjáték
 • Monster Hunter World: Iceborne kiegészítő

A Monster Hunter World: Iceborne minden idők legsikeresebb Capcom játéka, a világszerte több, mint 12 millió példányban elkelt, ezzel pedig a Monster Hunter sorozat eladott példányainak számát több, mint 53 millióra duzzasztó Monster Hunter: World várva várt, hatalmas kiegészítője. A Monster Hunter World: Iceborne robosztus, már-már az alapjátékéval vetekedő méretű tartalma egy új fagyos helyszínen várja a játékosokat új történetekkel, szörnyekkel, lehetőségekkel és sok mással.

A kiegészítő közvetlenül a Monster Hunter: World eseményei után veszi fel a történet fonalát, és egy újonnan felfedezett, fogvacogtató helyszínre viszi a vadászokat, ami teljes felfedezését követően a játék legnagyobb régiójává fog válni. Ez az új helyszín ad otthont számos új és visszatérő fenevadnak, melyek készen állnak, hogy lecsapjanak a területükre bemerészkedő vadászokra, akik az új Master Rank nehézségi fokozattal tovább emelhetik a tétet. A Monster Hunter World: Iceborne az alapjátékban is megismert képesség alapú fejlődés és tárgykészítési rendszer mellett számos új lehetőséggel bővíti ki a játékosok harci repertoárját. Minderre szüksége is lesz a vadászoknak végső kihívás, a rejtélyes új főszörny, Velkhana ellen.

 • Hatalmas mennyiségű tartalom - Az Iceborne a Monster Hunter: World alapjaira építve rengeteg új kihívással és meglepetéssel várja a játékosokat.
 • Bemutatkozik egy új történet és a Hoarfrost Reach - A kiegészítő közvetlenül a Monster Hunter: World eseményei után veszi fel a történet fonalát, egy hófedte területre invitálva a játékosokat, melynek területe a történet előrehaladtával folyamatosan bővülve, végül a Monster Hunter: World legnagyobb területévé növi ki magát.
 • Új és visszatérő fenevadak - Az új helyszín fagyos klímája sosem látott, valamint visszatérő közönség kedvenc bestiáknak ad otthon, melyek élén a pusztító jeges támadásokra képes elder dragon főszörny, Velkhana áll.
 • Master Rank nehézségi fokozat - Egy vadonatúj High Rank feletti szint, ami még kíméletlenebbé teszi az új és már ismerős szörnyeket.
 • Az új játékmechanikák elmélyítik a harcokat - A Slinger új funkciókkal bővül, mint például a Clutch Claw horog és a fenevadakat elszédítő Flinch Shot. Azzal pedig, hogy már készenlétbe helyezett fegyverrel is használható a Slinger, teljesen új stratégiák és lehetőségek nyílnak meg előtted a harcban.
 • Kiterjesztett arzenál - A 14 fegyvertípus mindegyike új kombókat és elemeket kap, ezzel újabb mélységet adva arzenálodnak.
 • Új felszerelések és tárgyak - Az új szörnyek új alapanyagokat is jelentenek, melyekből új felszerelés készíthető a Hoarfrost Reach kihívásainak és küldetéseinek leküzdésére.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

 • hibás adatot
 • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
 • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!