1. »
  2. »
  3. »
  4. Middle-earth: Shadow of Mordor

Middle-earth: Shadow of Mordor (Ps4)

Middle-earth: Shadow of Mordor (Ps4)

Platform: Ps4

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció, Kaland

Kiadó: Warner Bros.

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2014/10/03

Link: Hivatalos honlap

7.490 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Kívánságlistára teszem

További platformok:PcPs3Xbox 360Xbox One
Middle-earth: Shadow of Mordor képe Middle-earth: Shadow of Mordor képe Middle-earth: Shadow of Mordor képe Middle-earth: Shadow of Mordor képe

Middle-earth: Shadow of Mordor Ismertető

A Middle-earth: Shadow of Mordor sztorija a Hobbit és a Gyűrűk Ura eseményei közötti időben játszódik, melyben egy olyan történet részesei lehetünk, amely döntéseink nyomán formálódik.

A főhős egy bizonyos Talion nevezetű bátor kósza, akivel Mordorban utazgathatunk majd, még jóval azelőtt, hogy azzá a fekete sivataggá vált volna, melyet Peter Jackson filmjeiből, vagy a Gyűrűk Ura oldalairól megismertünk volna. Talion szüleit Szauron katonái a szeme láttára lemészárolják a családját, majd pedig vele is végeznek, hősünket viszont a bosszú szelleme lidércként feltámasztja, hogy elégtételt vehessen támadóin.

Talion bosszúhadjárata során megismerhetjük a Hatalom Gyűrűjének titkait, és a minket kísérő bosszú szellemének valódi énjét. A Nemesis System felügyeli minden döntésünket és a világ a cselekedeteink következtében formálódik majd, bármi, amit teszünk, előbb vagy utóbb valamilyen következménnyel jár.

A Monolith csapata a Middle-earth Enterprises oldalán, Peter Jackson és a Weta Workshop művészeinek segítségével dolgozik azért, hogy olyan történetet mesélhessenek el, amiben a helyszínek, a karakterek szorosan illeszkedjenek J. R. R. Tolkien univerzumába, és amelyre biztosan, sokáig emlékezni fogunk.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!