Left Alive (Ps4)

Left Alive (Ps4)

Platform: Ps4

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció, Sci-fi

Kiadó: SquareEnix

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2019/03/05

9.490 Ft

Státusz: Külső raktárban

Szállítás: 2-3 munkanap

Kívánságlistára teszem

Left Alive Ismertető

A LEFT ALIVE sötét világát olyan veterán fejlesztők keltik életre, mint Toshifumi Nabeshima (rendező, Armored Core sorozat), Yoji Shinkawa a KOJIMA PRODUCTIONS-tól (karakter tervező, METAL GEAR sorozat) és Takayuki Yanase (mech tervező, Ghost in the Shell: Arise, Mobile Suit Gundam 00, Xenoblade Chronicles X).

A LEFT ALIVE a túlélés emberi történetét meséli el három különböző főszereplője szemszögéből, a háború szabdalta Novo Slava pusztító megszállása idején 2127-ben.

  • Tapasztald meg az ember és gép közti hatalmas erőkülönbséget az izgalmas ütközetekben: küzdj meg pusztító páncélozott egységekkel, járművekkel és toronyként föléjük magasodó mechákkal.
  • Válaszd meg játékstílusod: bocsátkozz frenetikus tűzharcokba, vagy iktasd ki ellenfeleidet megfontoltan és lopakodva. Állíts csapdát és készíts eszközöket a túléléshez, miközben felfedezed a kegyetlen háború pusztította várost.
  • Ismerd meg a háború mögött rejlő történetet három különböző karakter szemszögéből: a játék előrehaladtával számos különböző történetszálat ismerhetsz meg, melyek mindegyike merész döntéseket kíván és borzalmas következményekkel jár.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!