L.A. Noire (Ps4)

L.A. Noire (Ps4)

Platform: Ps4

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Kaland, Nyomozós

Kiadó: Rockstar Games

Fejlesztő: Rockstar Games

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2017/11/14

5.290 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Kívánságlistára teszem

További platformok:Xbox One

L.A. Noire Ismertető

A Team Bondi és a Rockstar Games együttműködésében fejlesztett LA Noire egy bűnügyi thriller, mely a második világháború utáni évek Los Angelesébe kalauzolja el a játékost. Cole Phelps nyomozóként a játékos bepillanthat a 40-es évek bűnüldözői boszorkánykonyhájába: a bűnügyek színterein helyszínelhet nyomokat keresve, meg- és kihallgathatja a tanúkat és a gyanúsítottakat, és bűnözőket vehet üldözőbe a valós bűncselekmények ihlette esetek felgöngyölítése során. A Los Angeles-i rendőrség ranglétráján felfelé haladva Phelps szembesül a város sötét oldalával: a bukott színésznőcskéktől, kétszínű rendőrtiszteken át egészen a legfelsőbb szintekig elérő alvilágig ... míg végül saját belső démonaival kell szembenéznie.

A forradalmi arc animációs technológiával, mely képes lenyűgöző részletességgel képes visszaadni a színészek mimikájának legapróbb mozdulatát is, az L.A. Noire egy páratlan interaktív élménnyé olvasztja össze a lélegzetelállító akciót az igazi nyomozói munkával. Oldj meg L.A. történetének legkorruptabb és erőszakosabb időszaka, az 1947-es évek Los Angelese által inspirált brutális bűntényeket és összeesküvéseket. Kutass nyomok után, eredj gyanúsítottak nyomába és hallgass ki szemtanúkat, miközben próbálod kideríteni az igazságot egy olyan városban, ahol mindenkinek van valami rejtegetnivalója.

  • Bámulatos 1080p felbontás ( Ps4, Xbox One ) és lehengerlő 4K élmény ( Ps4 Pro, Xbox One X ).
  • Tartalmazza az eredeti játékot minden kiegészítőjével együtt, valamint új gyűjthető tárgyakat és feloldható nyomozó kosztümöket, melyek mindegyike más-más különleges képességgel bír.
  • Számos technikai és grafikai javítást tartalmaz a még valósághűbb Los Angelesért.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!