1. »
  2. »
  3. »
  4. Jumanji: The Video Game

Jumanji: The Video Game (Ps4)

Jumanji: The Video Game (Ps4)

Platform: Ps4

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Kaland

Kiadó: Namco

Korhatár: 12+

Megjelenés: 2019/11/15

11.990 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Kívánságlistára teszem

További platformok:Xbox OneSwitch

Jumanji: The Video Game Ismertető

Egyesítsd erődet három barátoddal ebben a fergeteges, akciódús Jumanji játékban, ahogy közösen próbáljátok túlélni a végső kihívást azok számára, akik hátra akarják hagyni világukat!

Kizárólag Te és három csapattársad szerezheti vissza az ékköveket, és mentheti meg Jumanji-t. Keríts magad mellé pár barátot vagy MI társat az internetes vagy osztott képernyős módokhoz, és nézz szembe egy sereg gonosz fosztogatóval, halálos fenevadakkal és csapdákkal, valamint fedezd fel a vagány testreszabási lehetőségeket. Olyan hősökkel, mint Dr. Bravestone, Ruby, Mouse és Oberon professzor tudhatod, hogy megvannak hozzá a különleges képességeid, hogy - fergeteges módon felsülj vagy - megmentsd a napot!

  • TÉRJ VISSZA A DZSUNGELBE - Játssz a film hőseivel, mint Dr. Bravestone, Ruby, Mouse és Oberon professzor egy fergeteges, új 3D-s akció-kalandjátékban!
  • CSAPATBAN AZ ERŐ - Dolgozz együtt három barátoddal vagy MI csapattársaddal az internetes vagy osztott képernyős módokban, és győzzétek le az ellenfeleket, éljétek túl a halálos csapdákat, és mentsétek meg a világot.
  • VESZEDELMES KÖRNYEZET - A Jumanji világa még nagyobb és káprázatosabb egy halálos új hegyi, városi és dzsungel környezettel.
  • EGY VÉGTELEN KALAND - Ahogy folyamatosan csiszolod képességeidet és stratégiáidat, új kosztümöket és fegyverstílusokat oldasz fel, amikkel nem lesz egyik kör Jumanji sem ugyanolyan.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!