1. »
  2. »
  3. »
  4. Heavy Rain & Beyond: Two Souls Collection

Heavy Rain & Beyond: Two Souls Collection (Ps4)

Heavy Rain & Beyond: Two Souls Collection (Ps4)

Platform: Ps4

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Kaland

Kiadó: Sony

Fejlesztő: Quantic Dream

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2016/03/02

12.690 Ft

Státusz: Külső raktárban

Szállítás: 2-3 munkanap

Kívánságlistára teszem

Heavy Rain & Beyond: Two Souls Collection képe Heavy Rain & Beyond: Two Souls Collection képe Heavy Rain & Beyond: Two Souls Collection képe Heavy Rain & Beyond: Two Souls Collection képe

Heavy Rain & Beyond: Two Souls Collection Ismertető

A Quantic Dream két Ps3-as játéka végre megkapja a nekik kijáró Ps4-es változatot, az előző konzol két kihagyhatatlan játéka olyan interaktív élményt ad, mintha egy film alakulását Mi magunk befolyásolnánk. Akár egy gyilkos után nyomozunk, akár természetfeletti erőnk miatt menekülünk, ezek a kalandok örökké emlékezetesek maradnak.

Heavy Rain

A játék nagyszerűségét a Shenmue féle történetvezetés adta, azaz megfelelő időpontban adott gombokat kellett nyomogatni, hogy eldöntsük, mit is tesz a karakter és miként befolyásolja a cselekedetünk a végkifejletet, vagy csak az adott szituációt. Ezt nyakon öntötték kismillió másodperc motion capture animációval és egy sötét történettel, melyet a hó szórta New Yorkban meséltek el, pszichopata elmekárosult gyilkossal, indigó gyerekekkel. Kizárt, hogy ne lett volna olyan kalandjáték rajongó, aki nem tekint a játékra érdeklődően.

Beyond: Two Souls

A Beyond: Two Souls nevet viselő alkotás a Quantic Dream csapatának horror/thriller játéka, melynek a középpontjában a halál utáni élet áll. A játékos Jodie Holmes életét követheti végig 8 éves korától egészen a 23. életévéig, egy fantasztikus kalandon át, melyben megismerhetjük az igazi jelentését az entitásnak, Idannak, aki végig főhősünk mellett lesz a kaland során.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!