1. »
 2. »
 3. »
 4. God Of War Standard+ Edition

God Of War Standard+ Edition (Ps4)

God Of War Standard+ Edition (Ps4)

Platform: Ps4 (exkluzív)

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Speciális

Honosítás: Magyar feliratos

Stílus: Akció

Kiadó: Sony

Fejlesztő: SCE Santa Monica Studio

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2018/04/20

Link: Hivatalos honlap

17.490 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Kívánságlistára teszem

További kiadások:LimitáltGyűjtőiNormál
God Of War Standard+ Edition képe God Of War Standard+ Edition képe God Of War Standard+ Edition képe God Of War Standard+ Edition képe

God Of War Standard+ Edition Ismertető

Előrendelői extra DLC kód:

Korszakok szerencséje talizmán – mely az alábbi játékbeli előnyökkel jár:

 • Megnövelt XP szerzés
 • Megnövelt Hacksilver szerzés
 • Perk-ök könnyebb aktiválása

God Of War Standard+ Edition extra tartalma:

 • Dinamikus téma
 • 3 db pajzs

A God of War egy új kezdet Kratos számára, hétköznapi emberként él az istenektől távol az északi vidéken, erdők és hófedte hegységek mélyén. Fiát, Atreus-t ebben a durva és könyörtelen világban próbálja mindenre tanítani, hogy segítségével minden rá leselkedő veszélyre fel legyen készülve.

Egy nehéz és ismeretlen út áll előtted, miközben felfedezed egy klasszikus történet lenyűgöző új változatát. Csatlakozz Kratoshoz, amint nekivág mély és elgondolkodtató, fejlődéssel, erőszakkal teli utazásának, mely során jobb ember szeretne lenni a fia érdekében. A szörnyek, sárkányok és istenek világában a felelősség súlya nehezedik a vállaidra – és amikor az életed vérrel és káosszal átszőtt, hogyan kerülheted el a múlt hibáit, hogy megvédd a jövőt?

Egy, a tiszteletéért harcoló fiú mentoraként és védelmezőjeként Kratos számára egy nem várt lehetőség tárulkozik fel: legyőzheti a haragot, mely hosszú időn keresztül meghatározta őt. Megkérdőjelezve a sötét származást, melyet utódjainak is átad, reméli, hogy jóváteheti a múltja hibáit – és borzalmait.

A vad erdőkben, hegyek között és a Norse birodalmaiban készülj fel egy kifejezetten új és veszélyes földre, melynek külön saját lényekből, szörnyekből és istenekből álló panteonja van.

Egy meghitt, vállra akasztható kamerának köszönhetően, amely minden eddiginél közelebb hozza a cselekményt, a harc rendkívül közel van, őrületes és rendíthetetlen. Kratos erőteljes varázsbaltája egy kegyetlen fegyver, illetve egy sokoldalú eszköz a felfedezéshez. Mindig légy nagyon óvatos

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

 • hibás adatot
 • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
 • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!