1. »
 2. »
 3. »
 4. God Of War Limited Edition

God Of War Limited Edition (Ps4)

God Of War Limited Edition (Ps4)

Platform: Ps4 (exkluzív)

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Limitált

Honosítás: Magyar feliratos

Stílus: Akció

Kiadó: Sony

Fejlesztő: SCE Santa Monica Studio

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2018/04/20

Link: Hivatalos honlap

25.990 Ft

Státusz: Elfogyott

Szállítás: bizonytalan

A termék nem beszerezhető!

Kívánságlistára teszem

További kiadások:SpeciálisGyűjtőiNormál
God Of War Limited Edition képe God Of War Limited Edition képe God Of War Limited Edition képe God Of War Limited Edition képe

God Of War Limited Edition Ismertető

God Of War Limited Edition extra tartalma:

 • Steelbook tok + Limited Edition doboz
 • Dark Horse Art Book
 • Exile's Guardian pajzs
 • Death's Vow védőfelszerelés
 • Dinamikus téma

A God of War egy új kezdet Kratos számára, hétköznapi emberként él az istenektől távol az északi vidéken, erdők és hófedte hegységek mélyén. Fiát, Atreus-t ebben a durva és könyörtelen világban próbálja mindenre tanítani, hogy segítségével minden rá leselkedő veszélyre fel legyen készülve.

Egy nehéz és ismeretlen út áll előtted, miközben felfedezed egy klasszikus történet lenyűgöző új változatát. Csatlakozz Kratoshoz, amint nekivág mély és elgondolkodtató, fejlődéssel, erőszakkal teli utazásának, mely során jobb ember szeretne lenni a fia érdekében. A szörnyek, sárkányok és istenek világában a felelősség súlya nehezedik a vállaidra – és amikor az életed vérrel és káosszal átszőtt, hogyan kerülheted el a múlt hibáit, hogy megvédd a jövőt?

Egy, a tiszteletéért harcoló fiú mentoraként és védelmezőjeként Kratos számára egy nem várt lehetőség tárulkozik fel: legyőzheti a haragot, mely hosszú időn keresztül meghatározta őt. Megkérdőjelezve a sötét származást, melyet utódjainak is átad, reméli, hogy jóváteheti a múltja hibáit – és borzalmait.

A vad erdőkben, hegyek között és a Norse birodalmaiban készülj fel egy kifejezetten új és veszélyes földre, melynek külön saját lényekből, szörnyekből és istenekből álló panteonja van.

Egy meghitt, vállra akasztható kamerának köszönhetően, amely minden eddiginél közelebb hozza a cselekményt, a harc rendkívül közel van, őrületes és rendíthetetlen. Kratos erőteljes varázsbaltája egy kegyetlen fegyver, illetve egy sokoldalú eszköz a felfedezéshez. Mindig légy nagyon óvatos.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

 • hibás adatot
 • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
 • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!