1. »
  2. »
  3. »
  4. Final Fantasy VII (7) Remake

Final Fantasy VII (7) Remake (Ps4)

Final Fantasy VII (7) Remake (Ps4)

Platform: Ps4

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: RPG

Kiadó: SquareEnix

Korhatár: 16+

Megjelenés: 2020/04/10

20.990 Ft

Státusz: Külső raktárban

Szállítás: 2-3 munkanap

Kívánságlistára teszem

Final Fantasy VII (7) Remake Ismertető

A Final Fantasy VII (7) Remake a szerepjátékok műfaját újradefiniáló ikonikus eredeti újragondolása, amely minden eddiginél mélyebbre ássa bele magát a játék világába és szereplőibe. A felejthetetlen karakterek és az erőteljes történet mellett a Final Fantasy VII (7) Remake egy hibrid harcrendszert is tartalmaz, amely a valós idejű küzdelmeket házasítja a taktikus, parancs-alapú harccal.

A Final Fantasy VII (7) Remake projekt első játékának története a csapat Midgarból való kimenekülését mutatja be. Az első játék részletesebben mutatja be a Midgari eseményeket, mint a Final Fantasy VII (7) tette. Az önállóan futó játék két Blu-ray lemezen érkezik.

A világ az árnyszerű cég, a magát a bolygó életerejét mako energiaként felhasználó Shinra Electric Power Company irányítása alá került. Midgar nyüzsgő városában a magát Avalanche néven emlegető Shinra-ellenes szervezet lépett fel ellenállóként. Cloud Strife, a Shinra elit SOLDIER egységének egykori tagjából lett zsoldos segítő kezet nyújt a csapatnak, mit sem sejtve a rá váró epikus következményektől.

A valaha készült egyik leglátnokibb játék káprázatos újrafeldolgozásának részeként a projekt Midgar eklektikus városában játszódó első része egy teljesen önálló élményt biztosít.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!