1. »
 2. »
 3. »
 4. Farming Simulator 2017 Platinum Edition

Farming Simulator 2017 Platinum Edition (Ps4)

Farming Simulator 2017 Platinum Edition (Ps4)

Platform: Ps4

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Platinum

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Szimulátor

Kiadó: Koch Media

Korhatár: 3+

Megjelenés: 2017/11/14

Link: Hivatalos honlap

12.990 Ft

Státusz: Külső raktárban

Szállítás: 2-3 munkanap

Kívánságlistára teszem

További platformok:Xbox One
További kiadások:Normál
Farming Simulator 2017 Platinum Edition képe Farming Simulator 2017 Platinum Edition képe Farming Simulator 2017 Platinum Edition képe Farming Simulator 2017 Platinum Edition képe

Farming Simulator 2017 Platinum Edition Ismertető

A Farming Simulator 17 Platinum kiadásában Dél-Amerika területein számos új funkció tárul eléd, mint például: új növények, állatok, közlekedési lehetőségek. A világ legprecízebb farm szimulátorának legteljesebb részében még nagyobb hangsúlyt fektettek a gazdaságnak a fejlesztésére, beleértve az új faipari lehetőségeket.

Bújj egy modern gazda bőrébe!

Képzelj el egy hatalmas nyílt területet, amely új tartalommal vár, új állatok, növények és játékbeli elemek. Vezess és használj több, mint 250 hitelesen modellezett járművet és eszközt több, mint 75 gyártótól, közöttük olyan újaktól, mint a Challenger, Fendt, Valtra vagy a Massey Ferguson.

Nincs is jobb, mint a naplementébe hajtani a traktoroddal egy nehéz nap után. A Farming Simulator 17 még közelebb hozza a mezőgazdálkodás "élményét": még szebb grafika, még több lehetőség és még több traktor és disznó. Irány a mező!

 • Állj készen a vidéki élet kihívásaira akár állattenyésztésről, akár erdőgazdálkodásról, vagy növénytermesztésről van szó.
 • Új növényeket is találhatsz, most először napraforgót és szójababot.
 • Az állatfarmod is bővült, most már sertéstenyészeted is lehet.
 • Értékesítsed te magad az előállított termékeidet.
 • Egyedül rajtad áll, hogyan kívánod sikerre vezetni saját, hatalmas területen található, szabadon bejárható gazdaságodat.
 • Vezesd a saját farmodat: az aratástól az állattartásig, az eladástól a favágásig minden a te feladatod, ha ügyes vagy, akkor a gazdaságod fejlődni fog, és új területeket, gépeket vehetsz.
 • A Farming Simulator 17 online többjátékos módjában immár 16-an dolgozhattok egyszerre a mezőkön, a továbbfejlesztett modolási lehetőségek pedig garantálják a végtelen mennyiségű extra tartalmat.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

 • hibás adatot
 • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
 • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!