1. »
 2. »
 3. »
 4. Far Cry Primal + Far Cry 4 (Double Pack)

Far Cry Primal + Far Cry 4 (Double Pack) (Ps4)

Far Cry Primal + Far Cry 4 (Double Pack) (Ps4)

Platform: Ps4

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Speciális

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció, Fps

Kiadó: Ubisoft

Fejlesztő: Ubisoft Montreal

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2016/10/13

13.990 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Kívánságlistára teszem

További platformok:Xbox One
Far Cry Primal + Far Cry 4 (Double Pack) képe Far Cry Primal + Far Cry 4 (Double Pack) képe Far Cry Primal + Far Cry 4 (Double Pack) képe Far Cry Primal + Far Cry 4 (Double Pack) képe

Far Cry Primal + Far Cry 4 (Double Pack) Ismertető

A kiadás tartalma:

 • Far Cry 4
 • Far Cry Primal

Far Cry 4

A Himalája térségében bújik meg Kyrat, egy gyönyörű hely, ahol a lakók egy magát királynak kinevező őrült, Pagan Min zsarnoki hatalma alatt tengetik életüket. A polgárháború elkerülhetetlen, ebbe a vérontásba csöppen Ajay Ghale, egy nepáli őslakos, aki édesanyja hamvait - végakarata szerint - kívánja elszórni a Himaláján. Ajay-ként lehetőséged van felfedezni ezt a vad világot, ahol minden sarkon veszély leselkedik rád és a túlélésért nem csak a zord környezettel kell megküzdened, de a polgárháború résztvevőivel is.

 • Kooperatív harc - A Far Cry 4-ben bármikor csatlakozhat a történetbe egy második játékos, így nagyobb eséllyel élhetitek túl a rátok leső veszélyeket.
 • Hatalmas nyílt világ - Fedezd fel a legnagyobb területet, amit valaha Far Cry játékban láthattál! Hófedte Himalájai sziklák és veszélyekkel teli erdők várnak Rád.
 • Bőséges új vadvilág - Leopárdok, orrszarvúak, fekete sasok, édesvízi szörnyek és borzok várják, hogy levadászd őket, miközben Rád is vadászik a vadvilág..
 • Új támadási lehetőségek - Derítsd fel az ellenséges területeket a levegőből wingsuit-od segítségével, mássz fel egy 6 tonnás elefánt hátára és zúzd porrá ellenségeidet.
 • Új fegyverek - Hatalmas arzenál vár arra, hogy a fegyverei tűzerejét a jó ügy érdekében az elnyomókra zúdítsd
 • Több befejezés - csak Rajtad múlik majd, hogy hogyan ér véget a történet, melyre minden cselekedeted kihatással lesz

Far Cry Primal

A Far Cry Primal visszarepít a Kőkorszakba, amiben az ember nem volt kimondottan a tápláléklánc csúcsa. Nappal minden sarkon veszély les Rád és az éjszakák még ennél is keményebbek. Oros vadregényes tájain találkozunk először Takkar-al, aki a vadászcsapatát ért támadás egyetlen túlélője. Takkar magára maradt a vadonban, ahol hatalmas mamutok, vad kardfogú tigrisek, rivális vadászok és megannyi veszély vár rá és a lehetőség, hogy újra egyesítse elveszett törzsét.

Mint minden jó vadász, Takkar is birtokában van megannyi túlélési képességnek, mint az eszközök és fegyverek készítése a levadászok állatok csontjából vagy a természetben gyűjtött hozzávalókból. Ha eléggé ügyesek vagyunk, Mi lehetünk a legnagyobb "kőkorszaki szakik".

Mint ahogy az eddigi Far Cry-okban megszokhattuk, most is egy hatalmas nyílt világ vár Ránk, Takkar kalandjai cédrus erdőkön, sötét és nyirkos barlangokon és halálos sziklákkal tarkított hegyekben játszódik. A védelmünket most nem egy automata fegyver, hanem egy élesre faragott lándzsa és a tűz fogja szolgálni. A tűz fog számunkra védelmet nyújtani esténként a vadakkal szemben, vagy épp a becserkészésükre is használhatjuk majd.

 • Éld túl a Kőkorszakot! Minden fa és bokor mögött veszély leselkedik Rád, az éjszaka pedig a legkeményebb napszak.
 • Készíts fegyvert és tárgyakat az elejtett állatok csontjából, bőréből vagy a természetben összegyűjtött hozzávalókból
 • Segíts Takkar-nak túlélni és újra egyesíteni és megvédeni elveszett törzsét!

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

 • hibás adatot
 • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
 • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!