1. »
  2. »
  3. »
  4. Fallout 4 Game of the Year Edition (GOTY)

Fallout 4 Game of the Year Edition (GOTY) (Ps4)

Fallout 4 Game of the Year Edition (GOTY) (Ps4)

Platform: Ps4

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Év játéka

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Akció

Kiadó: Bethesda

Fejlesztő: Bethesda Game Studios

Korhatár: 18+

Megjelenés: 2017/09/26

Link: Hivatalos honlap

7.290 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Kívánságlistára teszem

További platformok:PcXbox One
További kiadások:Normál
Fallout 4 Game of the Year Edition (GOTY) képe Fallout 4 Game of the Year Edition (GOTY) képe Fallout 4 Game of the Year Edition (GOTY) képe Fallout 4 Game of the Year Edition (GOTY) képe

Fallout 4 Game of the Year Edition (GOTY) Ismertető

Minden frissítéssel (köztük a Survival móddal), feljavított grafikával, ingyenes mod használattal, valamint az összes hivatalos kiegészítővel a Fallout 4 Game of the Year Edition a legjobb módja, hogy átéld a Bethesda Game Studios díjnyertes, posztapokaliptikus kalandját. A több mint 200 „Best Of" - köztük a 2016 BAFTA és 2016 D.I.C.E. Game of the Year - díjnyertes Fallout 4 a stúdió eddigi legambiciózúsabb játéka.

A Bethesda Game Studios, a Fallout 3 és a The Elder Scrolls V: Skyrim díjnyertes alkotói meginvitálnak Téged a Fallout 4 világába - a következő generáció mérföldkövébe, egy posztapokaliptikus kalandba melyet soha nem fogsz elfelejteni!

A Vault 111 túlélőjeként egy nukleáris háború pusztította világba lépsz be, kalandod minden másodperce küzdelem a túlélésért és döntések sorozata, melyek következménye a jövődben várnak Rád.

Hatalmas szabadság

Egy hatalmas nyílt-világú játéktér, amiben közel bármit megtehetsz. Több száz helyszín, karakter és kihívás vár Rád, melyeket egyedül vagy akár különböző frakciókhoz csatlakozva is teljesíthetsz.

Egyedi karakter = egyedi kalandok

A S.P.E.C.I.A.L. karakter rendszerének köszönhetően személyre szabhatod hősödet, több száz perk, képesség és jelleg vár arra, hogy saját játékstílusoddal nekivágj a pusztaságnak.

Részletgazdag látványvilág

Az új generációs grafikának és fényeffekteknek hála úgy kel életre a Fallout világa, ahogy eddig még nem láthattuk. A letarolt erdőktől Boston romjaiig, minden helyszín hatalmas részletességgel lett felépítve.

Barátod a V.A.T.S.

Intenzív küzdelmek FPS vagy TPS nézetben, melyeket belassíthatsz a az új V.A.T.S célzás segítő rendszerével, amivel megválaszthatod a támadásaid fajtáját és célterületeit, majd filmszerű videóban élvezheted mindezek eredményét.

Gyűjts és építs!

Gyűjtögess, fejlessz és építs meg több ezer kütyüt a vala volt legfejlettebb barkácsoló rendszer segítségével. Fegyverek, páncélok, vegyi anyagok és az étel is csak a kezdet - szinte bármit megépíthetsz.

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!