Driveclub (Ps4)

Driveclub (Ps4)

Platform: Ps4 (exkluzív)

Állapot: Új

Kategória: Játékszoftver

Kiadás: Normál

Honosítás: Angol nyelvű

Stílus: Szimulátor, Autós

Kiadó: Sony

Korhatár: 7+

Megjelenés: 2014/10/08

Link: Hivatalos honlap

5.990 Ft

Státusz: Nincs raktáron

Szállítás: bizonytalan

Kívánságlistára teszem

További kiadások:Speciális
Driveclub képe Driveclub képe Driveclub képe Driveclub képe

Driveclub Ismertető

Ha szereted a Top Gear-t, az égett gumi szagát, a turbó fütyülését vagy a kipufogó durrogását, akkor ezt a játékot Neked találták ki!

A sokadik folytatást megélt autós szimulátorok után már szükség volt egy kis vérfrissítésre, így az Evolution Studios, akiknek a MotorStorm franchise-t köszönhetjük, az off-road versenyzés helyett most az aszfaltra koncentrál. Nem csak a megszokott játékmódok állnak rendelkezésünkre, hanem a játékosok csapatokat menedzselhetnek, a PlayStation Plus Network (PSN) és a PlayStation 4 megosztási lehetőségeit kihasználva.

A Driveclub egy következő generációs, közösségépítő versenyjáték, amely az autók iránti szenvedélyről, a barátságról és rivalizálásról szól. Játssz csapatban másokkal és irányítsd a világ legjobb járműveit számtalan lélegzetelállító pályán.

Hiteles és élethű vezetési élmény
A DRIVECLUB™ jóvoltából átérezheted milyen érzés a világ legszebb és legerősebb autóival versenyezni, valóságosnak tűnő részletességgel lemodellezve kívül és a belső térben is

Oszd meg a versenyzés minden izgalmát
Játssz egyedül, vagy csatlakozz a Racing Clubhoz, hogy felfedezd miről is valójában a DRIVECLUB™, melynek segítségével barátaiddal megoszthatjátok egymással tapasztalataitokat, küldhettek és kaphattok kihívásokat, mindezzel csapatotok erejét növelve

Értékelések

Hibát találtál az adatlapon?

Amennyiben:

  • hibás adatot
  • hibásan, rosszúl megjelenő grafikát, képet
  • megjelenítési problémát

észlelsz oldalunkon, kérünk írd meg nekünk ( Kapcsolat ) és segíts pontosabbá, jobbá tenni oldalunkat!

Köszönjük az észrevételeket!